Με μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών διεξήχθη ο 22ος Λαϊκό αγώνας δρόμου Νεάπολης το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016. Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ.

Οι αθλητές ξεκίνησαν από το γήπεδο Ελαιοφύτου και τερμάτισαν στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης.

O βασικός αγώνας ήταν αυτός των 10 χιλιομέτρων ενώ διεξήχθησαν, αγώνας 2 χιλιομέτρων για παιδιά καθώς και το δυναμικό βάδην των 7 χιλιομέτρων, αγώνας ο οποίος εισήχθη για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

 Νικητής του αγώνα ήταν ο πατρινός αθλητής Σταματόπουλος Γιάννης με χρόνο 36΄12.03 στη 2η θέση ο Τουσέ Κωνσταντίνος του Ολυμπιακού με χρόνο 36΄28.08 και στην 3η θέση ο Καρέτσος Ιωάννης του ΣΔΥ Μεσολογγίου με χρόνο 37΄52.28.
Από το σύλλογό μας συμμετείχαν 9 δρομείς, οι: Δημητρόπουλος Μιχάλης, Πασχάλης Γιώργος, Τούντας Θωμάς, Σίνης Δημήτρης, Μπέσσας Κων/νος, Κορκόντζελος Αντώνης, Γονατάς Κώστας, Δήμου Στράτος, Βασιλακόπουλος Χαρίλαος.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε video από το Αχελώος TV

Δείτε φωτος από τη σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου στο facebook, άλμπουμ ΝΕΑΠΟΛΗ 2016

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.