oς νικητής  στον  4ο Marathon Lake Run Γιάννης Χαμόδρακας, 1η νικήτρια Γαντζούδη  Πόπη.

Στην μοναδική πανέμορφη Λίμνη Μαραθώνα με το επιβλητικό  Φράγμα για άλλη μια χρονιά όλοι οι φίλοι συναθλητές αθλητές καθώς και αθλούμενοι έδωσαν το παρόν τους τιμώντας με την παρουσία τους την όμορφη αυτή εκδήλωση, που όσο πάει  κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Φυσικά για να οργανωθούν και να πραγματοποιηθούν όλα αυτά από τονΤελμησσό και τα μέλη του, χρειάστηκαν αρκετές ημέρες δουλειάς, ατελείωτες ώρες  εθελοντικής εργασίας, και το βασικό για το αποτέλεσμα είναι φυσικά και η πολύτιμη αρωγή  των χορηγών- υποστηρικτών, καθώς και όλων των εθελοντών που στήριξαν την εκδήλωση αυτή.


Η διοργάνωση καθώς και η υλοποίηση σε έναν αγώνα δρόμου είτε είναι μικρής απόστασης είτε είναι μεγαλύτερης απόστασης είναι πολύ δύσκολη εάν δεν υπάρχει και κατάλληλη βοήθεια και στήριξη. Παρ’όλα αυτά εάν έχεις την αγάπη σε αυτό που κάνεις και πάντα τον ανιδιοτελή χαρακτήρα, και το σημαντικότερο την προσφορά, το αποτέλεσμα είναι θετικό προς όλους μας.Ο Τελμησσός θα ήθελε να σας ευχαριστήσει ούλους όσους συνετέλεσαν στην όλη διοργάνωση αυτή, στους αθλητές και αθλούμενους που μας τίμησαν με την όμορφη παρουσία τους, δίνοντας σε όσους έτρεξαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά της Λίμνης του Μαραθώνα, αλλά και παράλληλα να γνωρίσουν την Λίμνη από κοντά. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες βροχής  που επικράτησαν την ημέρα αυτή, δεν επέτρεψε σε πολλούς φίλους συναθλητές να συμμετάσχουν, αλλά και λίγο μας δυσκόλεψε ως προς την διοργάνωση μας. Η παρουσία σε μια διοργάνωση των εθελοντών είναι πολύτιμη και αξιέπαινη, διότι ότι προσφέρουν το προσφέρουν οικειοθελώς και φυσικά εθελοντικά. Στην φετινή μας διοργάνωση είχαμε ένα μικρό λάθος από λάθος επικοινωνία με εθελοντή μας. Η διαδρομή του αγώνα των 10 χλμ είναι μετρημένη κανονικά για 10 χλμ. Από καθαρά ανθρώπινο λάθος, εθελοντής  άθελα του προέτρεψε μερικούς αθλητές και ουσιαστικά στο 5ο χλμ που όμως δεν ήταν εκεί η αναστροφή. Οι αθλητές που φυσικά προπορευόντουσαν έκαναν όλη την διαδρομή στην σωστά και άρτια  σηματοδοτημένη  αναστροφή και σταθμό νερού, και τερμάτισαν ολοκληρωμένη την απόσταση των 10 χλμ. Πρώτος λοιπόν στην γενική κατάταξη και νικητής του 4ου Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2106, είναι ένας μεγάλος αθλητής με πάρα πολλές νίκες  σε αγώνες δρόμου ανα την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαμόδρακας με χρόνο 38:11. Και στις Γυναίκες πρώτη νικήτρια στον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2016 ήταν ηΓαντζούδη Πόπη 38:31 από τον Γ.Α.Σ Ιλισός. Στην εκδήλωση μας, μας  τίμησαν με την παρουσία τους η Κα ΕλένηΜπερτσάτου Πρόεδρος του συλλόγου δρομέων υγείας Αθηνών, η οποία μας βοήθησε  με την καλή της διάθεση και την εθελοντική της προσφορά στον σταθμό αναστροφής του αγώνα, επίσης ο εγγονός του Χαρίλαου Βασιλάκου  1ου Ολυμπιονίκη Μαραθωνίου Δρόμου στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες 1896 Χαρίλαος Βασιλάκος, ο πρόεδρος του ΑπόλλωνΔυτ. Αττικης Κω/νος Σάμιος, ο Πρόεδρος του συλλόγου δρομέων  Ευκλή  νοτίων προαστίων, Παύλος Λέκκας,o Πρόεδρος του συλλόγου Αθηναίοι Δρομείς Διαμαντής Γιώργος, ο Πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Χίου Νικήτας Ντάτης, ο πρωταθλητής Ελλάδος Μαραθωνίου δρόμου Γιώργος Μάλιαρης, ο  αγαπητός και γνωστός σε όλους μας αθλητικογράφος – δημοσιογράφος Ηρακλής Αθανασόπουλος,  ο πρωταθλητής μας  μικρών αποστάσεων Λουκάς Πρωτονοτάριος  καθώς και εκπρόσωποι από αδελφά σωματεία δρομέων.  Θέλοντας ο σύλλογος  τέλος να σας ευχαριστήσει όλους και όλες τους συμμετέχοντες  αθλητές καθώς και όλους τους εθελοντές και υποστηρικτές  που μας στήριξαν με την πολύτιμη βοήθεια τους  στην προσπάθεια μας αυτή. Σας περιμένουμε με πολύ χαρά και στον 5ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης ΜαραθώναMarathon Lake Run  στις 21 Μαΐου 2017.

 Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο μέσω του site freerun.gr

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.