Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Εκκίνηση: 08:00

Γούρνες Πεδιάδος, Παραθαλάσσιο Ξενοδοχείο “Blue Sky”

  • 20 χλμ
  • Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ
  • 25 χλμ

 Διαδρομή: Αφετηρία/τερματισμός Γούρνες (Ξενοδοχείο “Blue Sky”), Ενυδρείο Κρήτης (Cretaquarium), Κάτω Γούβες και αναστροφή στο 5ο χλμ λίγο μετά την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου.

Συνολική απόσταση (με την επιστροφή) 10χλμ.

Όλοι οι δρομείς θα καλύψουν την απόσταση 2 φορές για να συμπληρώσουν 20χλμ ενώ για τον ημιμαραθώνιο θα καλύψουν επιπλέον 1100 μέτρα (με αναστροφή στα 550 μέτρα) και επιπλέον 5χλμ με αναστροφή στα 2,5χλμ για το 25άρι.

Σήμανση ανά 1 χλμ, στα 2,5χλμ και στο σημείο αναστροφής για τον ημιμαραθώνιο.

Νερό ανά 2,5 χλμ.

Έπαθλα: Οι δρομείς που θα καλύψουν την απόσταση που θα επιλέξουν με ρυθμό κάτω από 04:30/km θα λάβουν κύπελλο, με ρυθμό κάτω από 05:00/km αναμνηστικό μετάλλιο και όλοι θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Προπόνηση Μαραθωνίου Γούβες

Υποστήριξη εκδήλωσης: Εθελοντές Σαμαρείτες Ηρακλείου, Ξενοδοχείο “Blue Sky”, Κοινοφελής Επιχείριση Δήμου Χερσονήσου.

Χορηγοί: Fotomaris www.fotomaris.gr, καφές Δανδάλη, Cyclomania Βαρελτζάκης, νερά Ρούβας, Οινοποιείο Τιτάκη, Ταβέρνα «Λίγο κρασί λίγο θάλλασα», Ρολόγια-κοσμήματα «Τοπάζι»

 Συνολική διάρκεια εκδήλωσης 3 ώρες.

Θα προσφερθεί μπουφές με πορτοκαλάδα, φρούτο και σνακ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι Τετάρτη 7 Οκτωβρίου) στο τηλέφωνο 6972865015 Παντατοσάκης Ιωάννης, έφορος αγώνων Ο.Υ.Κρήτης.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.