Η 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου και από τον Βόλο. Το παρόν έδωσε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου με πολλούς αθλητές του, κάτι που έκαναν όλα τα σωματεία της περιοχής μας. 

Διοργανωτές ήταν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», ο Δήμος Βόλου, οι Αθλητικοί Σύλλογοι. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. 

Οι λαμπαδηδρόμοι ξεκίνησαν το απόγευμα από τον ΕΟΤ, κατευθύνθηκαν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου άναψαν τον βωμό, και κατόπιν στη παραλία Βόλου στο Ηρώον όπου έγινε η κεντρική εκδήλωση.

Πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση από τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Τασούδη και της Βολιώτισσας σοπράνο Σύλβιας Τσιμπανάκου, ενώ επίσης έγινε βράβευση των Βολιωτών αθλητών Γιώργου Παπασακελλαρίου και Γιάννη Καλαμδαρίδη. 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.962651620444653.1073741915.183892551653901&type=3

 Δείτε επίσης στιγμιότυπα στο βίντεο: https://youtu.be/jUDx2mxrn8o

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.