ΜΕ   ΡΕΚΟΡ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ  ΤΟ    «4ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ  ΤΡΙΑΘΛΟ 2015»

Η  κατά  τους μετεωρολόγους  επικείμενη κακοκαιρία,  με βροχές και καταιγίδες,  για τις πρωινές ώρες της 7 Ιουνίου,  δεν άγγιξε καθόλου τους  185  τριαθλητές –ιες  και  τους  70  μαθητές (στον μικρό αγώνα), που τόλμησαν με ενθουσιασμό και πάθος να είναι παρόντες  στην  εκκίνηση.  Οι τριαθλητές  μας, ανά την Ελλάδα (Κέρκυρα-Θεσσαλονίκη –Βέροια-Νίσυρο –Κρήτη, μαζί με λίγους ξένους, αγωνίστηκαν  για φιλανθρωπικό σκοπό, υπέρ του Συλλόγου  «ΦΛΟΓΑ»  (παιδιά με Νεοπλασματικές ασθένειες). Ήταν όλοι  εκείνοι και ένιωσαν  συνάμα τα απίστευτα  ποικίλα όμορφα συναισθήματα της  συμμετοχής  και του τερματισμού, που απλόχερα  μας  προσφέρει το αγαπημένο αγώνισμα του τριάθλου.  Με μαρτυρίες από  ειδήμονες,  περί αθλητισμού της περιοχής  και όχι μόνο, το ΨΑΘΑΘΛΟΝ  καθιερώνεται  πλέον, σαν την σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση  (σύνθετων  αγώνων) στην ιστορία  της  Δυτικής Αττικής.  Η φιλοσοφία μας είναι να κρατήσουμε  το ΨΑΘΑΘΛΟΝ  στα πλαίσια του  «Οικογενειακού αθλητισμού  -Δια βίου άθληση με υγιή συναγωνισμό»  για την ζητούμενη  ψυχοσωματική ανάταση  αθλουμένων,  που είναι και ο μονόδρομος  για μία κοινωνία  αλληλέγγυα, στους δύσκολους  αυτούς καιρούς. Ο  Σύλλογος  ΑΠΣ  «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ  και η οργανωτική επιτροπή  αγώνα, ευχαριστεί από καρδιάς  όλους τους συμμετέχοντες  αθλητές και τους εθελοντές  που βοήθησαν να ολοκληρωθεί  η ιερή- αθλητική –κοινωνική μας εκδήλωση. Ευχαριστεί ιδιαίτερα  τους τριαθλητές  της επαρχίας, που ήρθαν από την  παραμεθόριο και τον συναθλητή μας Γιώργο Γκούντα,  που αγωνίστηκε  και στη συνέχεια  με δική του επιμέλεια   συνόδεψε   την ομάδα  ΙΟΝάΣ   με ΑμεΑ  αθλητές στο ομαδικό «παρατρίαθλο»  (Μανιατάκου  Παναγιώτα,   Χούλης  Δημήτρης, Παππάς  Αντώνης). O Παπαγγελής   Νίκος  Α.Σ  ΑμεΑ  ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ  και ο Θεοδωρίδης Αλέξανδρος ΑμεΑ  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  αγωνίστηκαν στο ατομικό.  Οι πάρα πάνω υπεραθλητές μας,  που με  την απύθμενη  θέληση  τους  σκορπίζουν  άπλετα την  αισιοδοξία   και αυτοπεποίθηση  στους υπολοίπους,  κέρδισαν δικαίως    το  παρατεταμένο  χειροκρότημα  όλων μας.

Παρεμπιπτόντως θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην  δήμαρχο  Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Ιωάννα  Κριεκούκη και την αντιδήμαρχο κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, οι οποίες  περιμέναμε σαν μητέρες και παιδαγωγοί να καταθέσουν  τον στοιχειώδη  σεβασμό  σε αυτούς  τους αθλητές  και  στην ιερότητα του αγώνα  που ήταν  αφιερωμένος  στον  Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»  (παιδιά με Νεοπλασματικές ασθένειες) ότι εδειξαν έλλειψη σεβασμού και κοινωνικής  αλληλεγγύης.  Αγνόησαν παντελώς  τις έγκαιρες  και επίμονες  παρακλήσεις  μας  με  (mail  -τηλ.-και δια ζώσης) να κλείσουν  ορισμένες λακκούβες και να μαζέψουν τα βρόχινα μπάζα  για την  σωματική ασφάλεια  των 180    τριαθλητών  και  περισσότερο των    ΑμεΑ, που έκαναν την  υπέρβασή  τους  δυσκολότερη, με τα αναπηρικά καροτσάκια. Κρίνοντας την έλλειψη σεβασμού,  που σίγουρα  δεν επικροτούν οι συνδημότες  μας,  θεωρήσαμε σκόπιμη την μη πρόσκλησή τους, την παραμονή  αγώνα,  με δεδομένο  ότι με αυτή την συμπεριφορά δεν είναι δυνατόν  να βραβεύουν τους συμμετέχοντες αθλητές.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

                                                  Η  οργανωτική επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.