Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τρίτος εθελοντικός καθαρισμός του Σέϊχ Σου, που έγινε το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, τον οποίο διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Προστασίας του Σέϊχ Σου και με την υποστήριξη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων καθαρίστηκαν οι χώροι αναψυχής Μαλακοπής, Κρυονερίου και πάρκου Ατλαντίδας (Άγιος Παύλος), τα μονοπάτια Μ6 και Μ2, καθώς και η τοποθεσία Άσπρη Πέτρα και ο λόφος γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου. Περισυλλέχθηκαν μεγάλες ποσότητες από διάφορα σκουπίδια, που εγκαταλείπουν κυρίως οι επισκέπτες του δάσους, καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος και καθαρισμός, από τους υπεύθυνους φορείς διαχείρισης και προστασίας του Σέϊχ Σου.

Σέϊχ Σου2
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εθελοντικά πολλοί δρομείς, πεζοπόροι και πολίτες της Θεσσαλονίκης, που αναγνωρίζουν την μεγάλη αξία του πνεύμονα της πόλης μας και συμβάλλουν στην προστασία του με τακτικές δράσεις καθαρισμού και πυροπροστασίας.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.