Πολύ Τρέξιμο και αυτό το Σαββατοκύριακο για τους δρομείς του  Lepanto, που συμμετείχαν σε 2 αγώνες. Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 πραγματοποιήθηκε ο 64ος δρόμος Θυσίας στο Μεσολόγγι, απόστασης 9,8Km.  O αγώνας ξεκινά από το μοναστήρι του Αγ. Συμεών στο οποίο κατευθυνθήκαν στην έξοδο του Μεσολογγίου οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της 10ης Απριλίου του 1826, και τερματίζει στον κήπο Ηρώων στο κέντρο της πόλης. Από το Σύλλογο  Lepanto συμμετείχαν 8 δρομείς, με καλύτερο από όλους τον Γιώργο Κούρογλου που διήνυσε την απόσταση των 9,8Km  σε 39:36. Ακολούθησαν με την εξής σειρά οι: Σταμπέλος Γ., Κόγγος Γ., Πασχάλης Γ., Κόγγος Π., Μαστρογιάννης Δ., Σταυρόπουλος Σπ., και Μακρής Κ.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010, 4 άλλοι δρομείς του Lepanto συμμετείχαν στον καθιερωμένο πλέον Μαραθώνιο της Μεσσήνης. Πρωτοτυπία της φετινής διοργάνωσης η σκυταλοδρομία Μαραθωνίου που έκλεψε και την παράσταση και έδωσε άλλον αέρα και κέφι στη διοργάνωση. Παράλληλα διεξήχθησαν και αγώνες δρόμου 10χλμ και 3χλμ για παιδιά.

Καλύτερος από τους αθλητές του  Lepanto o συνήθης ύποπτος Δημήτρης Καραχάλιας, που τερμάτισε σε  3:03:31, και ακολούθησαν οι Θ. Κουλόυρης, Δ. Αθανασόπουλος και Τ. Ζαβέρδας. Νικητές στον μεγάλο αγώνα του Μαραθωνίου αναδείχτηκαν ο Παντελής Καμπαξής στους άνδρες με 2:44:18 και η Γεωργία Πουλοπούλου στις γυναίκες με 3:18:10.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.