Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Τείχιο Δωρίδας, την Κυριακή 17/5/2015, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Tihio Race που διοργανώθηκε από την εταιρία GOsport. Ο αγώνας περιελάμβανε τρεις διαδρομές 5, 15 και 25χλμ και παρά την αρκετή ζέστη, ικανοποίησε τους δρομείς με το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής και τη φανταστική θέα των γύρω βουνών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Lepanto εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από 16 συνολικά αθλητές. Στον αγώνα των 25χλμ έτρεξαν οι παρακάτω 6 δρομείς: Κώστας Μαστραπάς, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Γεωργαντόπουλος, Παναγιώτης Κόγγος, Φώτης Κούλης και Χρήστος Παπαδογιώργος. Στον αγώνα των 15χλμ έτρεξαν οι παρακάτω 9 δρομείς: Κώστας Λαγουδάκης, Κώστας Μπέσας, Γιώργος Κωστάκης, Γιώργος Δημόπουλος, Στέφανος Τούφας, Μιχάλης Δημητρόπουλος, Νίκος Καπεντζώνης, Χάρης Ορφανουδάκης και Έφη Χριστοπούλου. Στον αγώνα των 5χλμ έτρεξε ο Σπύρος Τούφας.

Εκτός όμως από την πολυπληθή παρουσία του, ο Σύλλογος Lepanto ανέβηκε και 5 φορές στο βάθρο των νικητών! Στις ηλικιακές τους κατηγορίες, ο Κώστας Μπέσσας και η Έφη Χριστοπούλου κατέκτησαν τα κύπελλα της δεύτερης θέσης, ενώ ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο Κώστας Λαγουδάκης και ο Στέφανος Τούφας κατέκτησαν τα κύπελλα της τρίτης θέσης!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο όμως αξίζει ιδιαίτερα σε αυτούς που βραβεύτηκαν, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη σημαία του Lepanto και απέδειξαν ότι με τη συλλογικότητα και την αφοσίωση στο αθλητικό ιδεώδες, κατακτώνται και οι υψηλότερες κορυφές!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site του αγώνα:

Δείτε φωτος από τον αγώνα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.