Προκήρυξη: Εβδομήντα τέσσερα (74) έτη μετά την υποστολή της ναζιστικής σημαίας από   την Ακρόπολη των Αθηνών, πράξη τελεσθείσα από τους Απόστολο (Λάκη) Σάντα και Μανώλη Γλέζο την Νύχτα 30-31 Μαΐου 1941, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Δήμος Αθήνας προκηρύσσουν λαϊκό αγώνα δρόμου 5.500 μέτρων, με την ονομασία « Δρόμος Ελπίδας, ‘’Ποτέ πια Ναζισμός’’» , το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαΐου 2015 στις 19:00, με εκκίνηση και τερματισμό πλησίον της εισόδου στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Εκκίνηση/ Τερματισμός: Είσοδο της Ακρόπολης.

       Διαδρομή: Είσοδος Ακρόπολης- Διονυσίου Αρεοπαγίτου- Βασιλίσσης Αμαλίας-Βασιλισσης Όλγας- Βασιλέως Κωνσταντίνου-Βασιλισσης Σοφίας- Ακαδημίας- Ρήγα Φεραίου- Πανεπιστήμιου- Όθωνος- Μητροπόλεως- Αίολου- Ερμού-Απόστολου Παύλου- Είσοδος Ακρόπολης.

Θα βραβευτούν με κύπελλα /Μετάλλια οι 6 πρώτοι άνδρες και οι 6 πρώτες γυναίκες.

Αναμνηστικά Διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Λόγω του συμβολισμού του Λαϊκού αγώνα Δρόμου είναι ανοιχτός για όποιον επιθυμεί να τρέξει ή να περπατήσει. Μεγίστη διάρκεια τερματισμού είναι οι 1.5 ώρες δηλαδή μέχρι τις 20:30. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη λόγω του επετειακού χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.