Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΔΥ Αίγινας, εξασφάλισε από την εταιρεία Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικούη οποία είναι και χορηγός του αγώνα μας, για όλους τους δρομείς ( και τον συνοδό τους) που θα συμμτέχουν στον αγώα μας την Κυριακή 24 Μαίου 2015 έκπτωση ακτοπλοικού εισιτηρίου 40%  .Προυπόθεση λήψης της έκπτωσης είναι η έγκαιρη και ολοκληρωμένη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι 20 Μαίου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Η προθεσμία είναι αναγκαία για την καταγραφή ειδικής λίστας και ενημέρωσης των πρακτορείων των πλοίων. Γενικές πληροφορίες  στο SITE της εταιρείας: www.saronicferries.gr.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
1)Μπορείτε να επιλέξετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε από την Παρασκευή 22/5 μέχρι την Δευτέρα 25/5 (Μετάβαση και επιστροφή αντίστοιχα).
2) Την Κυριακή  24 Mαίου 2015, ημέρα του αγώνα, έχει προβλεφθεί εκ μέρους της εταιρείας, δρομολόγιο από Πειραιά την 07.50 ώρα, όπου θα αναχωρήσει το πλοίο ΑΧΑΙΟΣ.
3) Επιστροφή από Αίγινα την Κυριακή το απόγευμα ώρες 16.00, 17.00, 17.45, ΚΑΙ 19.15 από τα πλοία ΦΟΙΒΟΣ, ΑΧΑΙΟΣ & ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ. Μπορείτε τις αμέσως επόμενες ημέρες να προμηθευτείτε τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την επιθυμία σας (κατά την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής σας)  και να κρατήσετ το εισιτήριο του πλοίου για την επιβίβαση στο πούλμαν της διοργάνωσης, για μετάβαση και επιστροφή στο σημείο του αγώνα(μόνο για δρομείς εκτός Αίγινας, όχι συνοδούς).

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.