Πρόσω Ολοταχώς!   Κυριακή 24 Απριλίου 2016 

Η διοργάνωση του 7ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στην Αθήνα, όπως και οι Παράλληλοι Αγώνες και οι Εκδηλώσεις, ευελπιστούμε να αποτελέσουν για εσάς μια νέα πρωτόγνωρη εμπειρία.

Κατά γενική ομολογία, η μεγάλη επιτυχία του πρόσφατου 6ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, μπόρεσε να επιτευχθεί γιατί στηρίχτηκε στην πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών μας και τη συνδρομή όλων των φορέων που έχουν αγκαλιάσει και από την πρώτη στιγμή στηρίζουν τον πρώτο (ιστορικά) Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Με το σύνθημα «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το Διαβήτη & την Παχυσαρκία. ΤΩΡΑ!» τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και οι εθελοντές και οι φορείς, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και επιδιώξαμε να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και στην ανάγκη να οδηγήσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες στη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης.

Η όλη προσπάθεια, προσείλκυσε το ενδιαφέρον και των διεθνών ΜΜΕ, όπως το κανάλι NEW CHINA TV που έκανε εκτενή αναφορά στους αγώνες και στο κοινωνικό μήνυμα που περνάνε, μια που η Παχυσαρκία & ο Σακχαρώδης Διαβήτης αναπτύσσεται με εκρηκτικούς επιδημιολογικούς ρυθμούς και αποτελεί παγκόσμιο και Ελληνικό πρόβλημα, που χρήζει της ανάλογης προσοχής και αντιμετώπισης.

Φέτος, δρομείς από 5 Ηπείρους και 35 χώρες ταξίδεψαν, προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες και να έχουν την ευκαιρία, για τους περισσότερους από αυτούς,  να γνωρίσουν για πρώτη φορά την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Στην προσπάθειά μας αυτή στάθηκε αρωγός και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) που ενέταξε τους αγώνες στο προωθητικό πρόγραμμά του για το έτος 2015.

ECO – Περιβάλλον. Στάση Ζωής! Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος γίνεται πράσινος!
Μαζί προστατεύουμε τον αγώνα και το περιβάλλον.
Θα επιδιώξουμε, μέσα σε 2 χρόνια όλοι μαζί, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, να καταστεί ένας από τους πλέον οικολογικά διαχειρίσιμους αγώνες στη χώρα μας και το αποτύπωμά του, ενεργειακό  και κάθε άλλης μορφής επιβάρυνση να είναι η μικρότερη δυνατή που θα μπορούσε να επιτευχθεί.

Με τη μαζική συμμετοχή των φίλων μας δρομέων και την υποστήριξη των χορηγών, των φορέων και των εθελοντών, ευελπιστούμε η 7η διοργάνωσή του το 2016,  να αναδειχθεί σε έτος σταθμός στην πορεία των αγώνων, με νέα ρεκόρ προσέλκυσης δρομέων  από ευρωπαϊκούς και διεθνείς προορισμούς.

Συμμετέχουμε με τους κολλητούς μας ή με την οικογένειά μας σε έναν από τους αγώνες και έτσι όλοι μας συντελούμε στο να προβάλουμε από κοινού τα 2 κοινωνικά μηνύματα που είναι αφιερωμένοι οι αγώνες, αλλά και στο να αναδεικνύουμε  στο εξωτερικό τις πολλές ομορφιές της Αθήνας, του Πειραιά, της Αττικής και των ανθρώπων της, με την υπέροχη φιλοξενία που τους επιφυλάσσουμε!

«με τα φτερά του Red Bull»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

  Π  Ε   Ρ   Ι   Ε   Χ   Ο   Μ   Ε   Ν   Α  :  (επιλέξτε το θέμα με κλικ)
1. Ευχαριστήριο: Χορηγοί – Υποστηρικτές – Αιγίδες – Πρόγραμμα  Εθελοντισμού
2. Αποτελέσματα – Πιστοποιητικά Επίδοσης – Διπλώματα Συμμετοχής
3. Νέα – Πολυμέσα: Φωτογραφίες & Βίντεο
4. Eco Περιβάλλον. Στάση Ζωής!
5. Οταν η εκπαίδευση δεν γίνεται μόνο στο σχολείο…
6. Η νέα αναμνηστική ενδυμασία t-shirt του αγώνα για το 2016
7. 
Στατιστικά

  1. Eυχαριστήριο: Χορηγοί – Υποστηρικτές – Αιγίδες – Πρόγραμμα Εθελοντισμού

    Οι Αγώνες και οι Εκδηλώσεις, δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την ουσιαστική συνδρομή των Χορηγών, των Υποστηρικτών, των Φορέων και του Προγράμματος Εθελοντισμού.Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε:

    ♦ ΄Ολους τους συμμετέχοντες στους αγώνες,που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην καθιέρωση ενός τόσο όμορφου και πολλά υποσχόμενου αγώνα.
    Ιδιαίτερα θα σταθούμε στους πολλούς ξένους δρομείς που φέτος ταξίδεψαν από 5 Ηπείρους και 35 χώρες, προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες και να γνωρίσουν, οι περισσότεροι για πρώτη φορά, από κοντά την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Τους ευχαριστούμε για τα πολύ καλά τους λόγια που αφορούν τους αγώνες και τη θερμή φιλοξενία που έτυχαν από όλους μας.

♦ Όλους τους Εθελοντές μας που συμμετείχαν με ενθουσιασμό,  στηρίζοντας το Πρόγραμμα Εθελοντισμού. Είμαστε μια πολύ μεγάλη Ομάδα. Η μεγαλύτερη!

♦ το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τον Δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλο, που από κοινού ξεκινήσαμε αυτούς τους αγώνες και έκτοτε ένθερμα και διαχρονικά τους στηρίζουν.

♦ το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο (ΠΟΛ.Α.Κ) του Δήμου, που μας παραχώρησε όλους τους χώρους, το προσωπικό του Κέντρου, τον Πρόεδρο κ. Ντίνο Νικολαΐδη & το  Τμήμα Διατροφικής Αγωγής και Άσκησης του Δήμου, υπό την επίβλεψη του Ολυμπιονίκη και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστου Παπανικολάου. Ξεχωρίζει η δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών των διαιτολόγων – διατροφολόγων του κέντρου, προς όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας.

♦ τη SAUCONY, παγκόσμια δύναμη στον αθλητικό εξοπλισμόπου από φέτος συμμετέχει δυναμικά ως χορηγός και στηρίζει τους αγώνες στην ποιοτική αναβάθμισή τους. FIND YOUR STRONG!

♦ την CHIQUITA  HELLAS που, ανελλιπώς από την πρώτη διοργάνωση, με τις μπανάνες μας γέμισε με ενέργεια, αλλά και ως ονομαστικός  χορηγός  του  Chiquita  Athens Kids Run, προσέφερε την ενδυμασία (T-Shirt) προς όλα τα παιδιά καθώς και διάφορα άλλα δώρα.
Επί πλέον, η CHIQUITA  HELLAS προσέφερε και την ενδυμασία (T-Shirt) του αγώνα,  στα ίδια τα παιδιά με νοητική υστέρηση και αυτισμό και τους συνοδούς του Συλλόγου «ΑΛΜΑ».

♦ το Φυσικό Μεταλλικό νερό «ΒΙΚΟΣ», που αποτελεί στρατηγικό μας σύμμαχο και που φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο, στην ενυδάτωση των συμμετεχόντων αθλητών σε όλους τους αγώνες.

♦ τη LAFARGE αποκλειστικό χορηγό του Προγράμματος Εθελοντισμού, τα στελέχη και το προσωπικό της οποίας συμμετείχαν ομαδικά στους αγώνες.

♦ τη Διεύθυνση και το Προσωπικό της ΜΑΡΙΝΑΣ ΦΛΟΙΣΒΟΥ, για την ένθερμη και διαχρονική υποστήριξη όλων των αγώνων και των εκδηλώσεων από το ξεκίνημά τους
Φέτος, ο Διευθυντής κ. Σταύρος Κατσικάδης και το προσωπικό,  έλαβαν μαζικά μέρος στους αγώνες και έδωσαν το δικό τους ρυθμό και χρώμα.

♦ τη Διεύθυνση και το προσωπικό της Extreme Imports και το ισοτονικό OSHEE, το πλέον γρήγορα αναπτυσσόμενο ισοτονικό της Ευρώπης, που στάθηκαν στο πλευρό μας και στο πλευρό όλων των αθλητών στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους.

♦ την COLGATE PALMOLIVE για την υποστήριξη του Οικολογικού Προγράμματος του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, προσφέροντας τα υλικά για το πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Όλοι οι αθλητές και οι εθελοντές αγκάλιασαν και στήριξαν με συνέπεια το πρόγραμμα ανακύκλωσης και της μη ρύπανσης εντός σταδίου αλλά και κατά μήκος της διαδρομής, από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

♦ τo ξενοδοχείο  CORAL HOTEL 4*,  με την υπέροχη θέα του στο Σαρωνικό, για την προσφορά ειδικών τιμών στους συμμετέχοντες αθλητές και τις οργανωτικές διευκολύνσεις που προσέφερε.

♦ το Κατ/μα αθλητικών ειδών OUTRUN για τη συνδρομή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. ‘Εδωσε πολύ ρυθμό με τη μουσική κάλυψη στα περάσματα μέσα στη μαρίνα, ενώ παράλληλα φρόντισαν, σε συνεργασία με τηνκορυφαία εταιρία στο είδος της Η5, για τη διάθεση στους αθλητές ηλεκτρολυτών.

♦ την ΧΑΝΟΣ ΑΒΕΕ για τη διάθεση των συστημάτων σκίασης και των ομπρελών τόσο εντός, όσο και εκτός σταδίου κατά μήκος της διαδρομής.

♦ την Ομάδα GOSPORTS, για τα προπονητικά προγράμματα του Ημιμαραθωνίου και του Αγώνα Διασκέδασης (Athens Fun Run, Coastal Zone)

♦ την ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και την ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ για την ουσιαστική συμβολή τους στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την παροχή πρόσθετης ασφάλειας, τόσο στην Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, το Ταε Κβο Ντο και την Εσπλανάδα, όσο και στην απόληξη της Εθνικής Οδού και τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
(το δύσκολο έργο της φύλαξης περιελάμβανε τμήματα της διαδρομής στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας, Μοσχάτου και Πειραιά)

♦ το METROPOLITAN  HOSPITAL για την ουσιαστική συμβολή του σε θέματα ασφάλειας, με τη διάθεση γιατρού και 2 ασθενοφόρων.

♦ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, παράρτημα Πειραιά, για την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή της πολυπληθούς Ομάδας του σε θέματα ασφάλειας.

♦ την  RSF HELLAS – Πρώτες Βοήθειεςγια την πολυπληθή συμμετοχή των μελών της και την ουσιαστική συμβολή της σε θέματα ασφάλειας, με τη διάθεση γιατρού και ανθενοφόρου.

♦ την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ για την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή της σε θέματα ασφάλειας, με την τοποθέτηση των μελών της στα περάσματα που γειτνίαζαν με τη θάλασσα.

♦ τη  Σχολή NATURAL HEALTH SCIENSE εναλλακτικών θεραπειών,  που κάθε χρόνο προσφέρουν τις υπηρεσίες αποκατάστασης – μασσάζ, σε όσους το έχουν ανάγκη.

♦ το ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, για τη λειτουργία και συντονισμό του νευραλγικού Κέντρου Επιχειρήσεων του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου.

♦ το ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΑΘΗΝΑ 2004, για τη μαζική συμμετοχή των μελών του στο Εθελοντικό μας Πρόγραμμα.

♦ το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ  (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.), υπό την αιγίδα της οποίας έχει τεθεί ο αγώνας.

♦ την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (UESpT),  υπό την αιγίδα της οποίας έχουν τεθεί ο αγώνας. H UESpT είναι μέλος της Δ.Ο.Ε.

♦ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΙΡΕΙΑ (ΕΔΕ), υπό την αιγίδα της οποίας έχει τεθεί ο αγώνας.

♦ το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ (Σ.Α.Τ)

♦ το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σ.Δ.Υ.Π.

♦ τον Ο.Α.Σ.Α. και ΣΤΑΘΕΡΕΣ  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ (ΤΡΑΜ ΑΕ) για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την ημέρα των αγώνων.

♦ το  ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, για την παραχώρηση των χώρων διέλευσης.

♦ το ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, για την παραχώρηση των χώρων διέλευσης και τη διάθεση του υλικού για τον εξοπλισμό των σταθμών ανεφοδιασμού.

♦ τον Οργανισμό Παιδικής Αρωγής & Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” του Δήμου Καλλιθέας, για την παραχώρηση των χώρων διέλευσης και το συντονισμό στην ενημέρωση όλων των συλλόγων και των φορέων της αρμοδιότητάς του.

♦ τη ΜΑΡΙΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, στο Νέο Φάληρο, για την ενημέρωση όλων των φορέων.

♦ την ΕΥΡΟΠΡΑΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ για την προσφορά ενός μέρους από τις χημικές τουαλέτες που χρησιμοποιήθηκαν κατά μήκος της διαδρομής και εντός σταδίου.

♦ την ιστοσελίδα RunnerMagazine.gr

♦ την ιστοσελίδα RunningNews.gr

Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε από τώρα το ραντεβού μας για  το 2016, στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο τους Παράλληλους Αγώνες.

Με τη μαζική συμμετοχή των φίλων μας δρομέων και την υποστήριξη των χορηγών, των φορέων και των εθελοντών, ευελπιστούμε η 7η διοργάνωσή του το 2016,  να αναδειχθεί σε έτος σταθμός στην πορεία των αγώνων, με νέα ρεκόρ προσέλκυσης δρομέων από ευρωπαϊκούς και διεθνείς προορισμούς.

Συμμετέχουμε με τους κολλητούς μας ή με την οικογένειά μας σε έναν από τους αγώνες και έτσι όλοι μας συντελούμε στο να προβάλουμε από κοινού τα 2 κοινωνικά μηνύματα που είναι αφιερωμένοι οι αγώνες, αλλά και στο να αναδεικνύουμε  στο εξωτερικό τις πολλές ομορφιές της Αθήνας, του Πειραιά, της Αττικής και των ανθρώπων της, με την υπέροχη φιλοξενία που τους επιφυλάσσουμε!

ΑΙΓΙΔΕΣ: Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα:

  • ♦ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,
  • ♦ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων(ΕΟΣΛΜΑΥ)
  • ♦ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους»(UESpT) και
  • ♦ της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας(ΕΔΕ)

  (πίσω)

  1. Aποτελέσματα – Πιστοποιητικά Επίδοσης – Διπλώματα Συμμετοχής
    Έκδοση επί τόπου των προσωρινών αποτελεσμάτων και δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα και στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο
    Μετά από 15 ημέρες (10 Μαΐου και μετά)  θα δημοσιευθούν τα οριστικά αποτελέσματα και μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας «εδώ»

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων (10 Μαΐου και μετά) εκτυπώστε το δίπλωμα συμμετοχής σας σε ηλεκτρονική μορφή

Στους Εθελοντές μας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Εθελοντικού, τους χορηγήθηκε Προσωπική Βεβαίωση Συμμετοχής και τιμής ένεκεν το μετάλλιο του αγώνα.

(πίσω)

 

  1. Νέα – Πολυμέσα: Φωτογραφίες & Βίντεο
    Προοδευτικά, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα συγκεντρωθεί σε 2 ξεχωριστές σελίδες, μέσω των οποίων θα ενημερώνεστε για το περιεχόμενο και για τον τρόπο πλοήγησης.
    Μοναδική προσφορά της διοργάνωσης προς όλους τους συμμετέχοντες, όλων των αγώνων!
    Συμπληρώστε το ΒΙΒ νούμερό σας και δείτε το φωτογραφικό σας άλμπουμ.
    Μοιραστείτε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας στο Facebook και στο Twitter.
    Κατεβάστε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή, το κινητό ή την ταμπλέτα σας και τις εκτυπώνετε όποτε θελήσετε.
    Περισσότερα για τις φωτογραφίεςπατείστε«εδώ»και για τα βίντεο πατείστε «εδώ»

(πίσω)

  1. ECO Περιβάλλον. Στάση Ζωής!

Στα πλαίσια του εθελοντικού μας προγράμματος, ξεκινήσαμε μαζί για 2η χρονιά και «τρέχουμε» το ECO Περιβάλλον. Στάση ζωής.

Θα επιδιώξουμε, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια με τη συνδρομή και συμπαράσταση της Colgate Palmolive, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, να καταστεί ένας από τους κορυφαίους οικολογικά διαχειρίσιμους αγώνες στη χώρα μας.

Αθλητές και Εθελοντές αγκάλιασαν και στήριξαν με συνέπεια το πρόγραμμα ανακύκλωσης και της μη ρύπανσης και επιβάρυνσης εντός σταδίου, αλλά και κατά μήκος της διαδρομής από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

(πίσω)

 

  1.  Όταν η εκπαύδευση δεν γίνεται στο σχολείο… 

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί του 9ου Νηπ/γείου Π. Φαλήρου μαζί με τα παιδιά, την Πρόεδρο, τους γυμναστές, τους γονείς, τους φίλους από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων -ΑΛΜΑ, συμμετείχαμε στον αγώνα «κοινωνικής προσφοράς», στα πλαίσια του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου αγώνα που έγινε στο Π.Φάληρο…… περισσότερα πατήστε “εδώ”

(πίσω)

 

  1. Η νέα αναμνηστική ενδυμασία t-shirt του αγώνα για το 2016 (7th edition)


(πίσω)

 

  1. Σ τ α τ ι σ τ ι κ ά

Σε όλους τους αγώνες δηλώθηκαν για να συμμετάσχουν συνολικά 2.613 άτομα και στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού 284 εθελοντές.

Άνοιγμα εγγραφών – Πρώτη συμμετοχή: Οι εγγραφές άνοιξαν στις 12 το μεσημέρι της 5ης Νοεμβρίου 2014 και στα πρώτα 4 λεπτά γράφτηκε και έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο η κα Dorothy Meikle από τη Σκωτία.

Κλείσιμο αγώνων – Τελευταίος τερματισμός: Στον Ημιμαραθώνιο τερμάτισε τελευταία και έκλεισε τους αγώνες η κα Julia Golovan από την Ουκρανία.

Ενδεικτικές αναφορές σε μέσα και υλικά:

Πρόγραμμα Εθελοντισμού: συμμετείχαν 284 άτομα εντός σταδίου και στη διαδρομή, από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι την αναστροφή στη Νότια Πλευρά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Νερά: 13.500 φιάλες νερού του 1/2 λίτρου στους τερματισμούς και στη διαδρομή.

Ισοτονικά: 2.600 τεμάχια σε φιάλες του 0,75 λίτρου στους τερματισμούς και στη διαδρομή.

Μπανάνες: 3.000 τεμάχια στους τερματισμούς και στη διαδρομή.

Ασθενοφόρα: Χρησιμοποιήθηκαν 3 επανδρωμένα ασθενοφόρα και δίκυκλα υποστήριξης.

Μεταλλικά κιγκλιδώματα: 200 και πλέον τεμάχια.

Υλικά ανακύκλωσης: Χρησιμοποιήθηκαν 150 μεγάλα και μικρά χάρτινα κιβώτια και πλαστικές σακούλες για τη συλλογή και ανακύκλωση των υλικών.

Τάπητες ηλεκτρονικής χρονομέτρησης & ελέγχου των 8 περασμάτων στη διαδρομή: 4+1=5 διπλοί

Μεταφορές: Χρησιμοποιήθηκαν τρία μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα Δ.Χ και άλλα μικρότερα Δ.Χ. & Ι.Χ. μεταφορικά μέσα. Επιδιώξαμε οι μετακινήσεις να γίνονται με τη χρήση δικύκλων μικρού κυβισμού και με 18 ποδήλατα.

Κλείνουμε με το ποιο αισιόδοξο μήνυμα:

Πάρα πολλοί συμμετέχοντες, 1 στους 2, μας δήλωσαν την προτίμηση και επιλογή τους στον Ποσειδώνιο, να δοκιμάσουν δηλ. να τρέξουν για πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο, στη Σκυταλοδρομία ή το Τέρταρτο (1/4) Μαραθώνιος,  7 στους 10 να δοκιμάσουν για πρώτη φορά στον Aγώνα Διασκέδασης (Fun Run) ή το Δυναμικό Βάδισμα και 8 στα 10 παιδιά,  στον Chiquita Αγώνας Παιδιών.

Συγχαρητήρια σε Όλους!  
‘Ολοι Νικητές!
 – Everyone is a Winner!

Σας περιμένουμε όλους σας με τις οικογένειές σας ή με τους κολλητούς και τις κολλητές σας, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 σε μια διοργάνωση σταθμός στη πορεία των αγώνων.

ΑΙΓΙΔΕΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα:

  • ♦  του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,
  • ♦  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων(ΕΟΣΛΜΑΥ)
  • ♦  της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους»(UESpT) και
  • ♦  της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας(ΕΔΕ)

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.