Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα και με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Δρόμος Σέιχ Σου, την Κυριακή 3 Μαϊου 2015 στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 600 δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν στους δύο αγώνες των 16,5 και των 4 χλμ, που διοργάνωσε ο Συλλόγος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στον αγώνα των 16,5 χλμ, νικητές αναδείχτηκαν στους άνδρες, πρώτος ο Γιάννης Κουρκουρίκης (Pearl Izumi, KTG) με επίδοση 01:08:10, δεύτερος ο Λευθέρης Κεχρινόπουλος (Irenas Training Team) με επίδοση 01:09:05 και τρίτος ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης με επίδοση 1:09:57.  Στις γυναίκες, νικήτριες αναδείχτηκαν, πρώτη η Γεωργία Σιπποπούλου (Baliotis.Nature Trail) με επίδοση 1:21:39, δεύτερη η Στέλλα Πανταζή (ΚΕΘΕΑ Προμηθέας) με επίδοση 1:24:25 και τρίτη η Έφη Παπαδοπούλου (Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης) με επίδοση 01:24:52.

Δώρα για τους αθλητές πρόσφεραν το Performance Store, η εταιρεία Tecnica και η εταιρεία Γκιργκίρης Home Collection. Αξιοσημείωτη ήταν και φέτος η συμμετοχή και στους δύο αγώνες των μελών του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και των μελών του ΚΕΘΕΑ Προμηθέας που συμμετείχαν μαζικά στη διοργάνωση. Όλα τα μέλη των δύο Κοινοτήτων τερμάτισαν με δύναμη και κέφι, αληθινοί αγωνιστές της ζωής.

Το 50% των εσόδων της διοργάνωσης θα παραχωρηθεί από τον Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης σε Οργάνωση Κοινωνικής Δράσης, εκ μέρους των δρομέων. Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρείες ΕΨΑ ΑΕ και Μασούτης ΑΕ. Την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα ανέλαβε το Performance Store. Ανεκτίμητη ήταν η εθελοντική συμβολή δεκάδων μελών και φίλων του Σ.Δ.Υ.Θ. και των οικογενειών τους, καθώς και των Διασωστών της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσσαλονίκης (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α), οι οποίοι συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά εξασφαλίζοντας την άψογη και ασφαλή έκβαση του αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους συνεργαζόμενους φορείς, το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, τον Σύλλογο Αυτισμός – Ελπίδα, τον Σύλλογο Ελλάδας Συνδρόμου Down, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, τον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αλλάζω», την Επιτροπή Προστασίας του Σέϊχ Σου και όσους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οργανωτική της επιτυχία. Επίσης την εταιρεία  Chronolog που διενήργησε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία, ώστε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα άμεσα. Και φυσικά όλους τους αθλητές που  αγκάλιασαν και φέτος με ενθουσιασμό τον 4ο Δρόμο Σέιχ Σου και τον έχουν ήδη καθιερώσει ως ένα αγαπημένο ετήσιο δρομικό ραντεβού της πόλης μας.

Τα αποτελέσματα του αγώνα των 16,5 χλμ παρατίθενται αναλυτικά στην ηλεκτρονική σελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο :

http://sdyth.gr/listing-4%CE%BF%CF%82-%CE%94%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CE%AD%CF%8A%CF%87-%CE%A3%CE%BF%CF%85-300.html

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.