Σας προσκαλούμε στην Athens Half Marathon Expo, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015 στο Ζάππειο.
Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες της δρομικής αθλητικής αγοράς στην Ελλάδα.
Διοργανώνουμε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό εκθεσιακό event και προσκαλούμε όλους εσάς που μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό, να ζήσετε μαζί μας μία αξέχαστη εμπειρία.

Η Athens Half-Marathon Expo, θα λειτουργεί ΚΑΙ την ημέρα του Ημι-Μαραθωνίου, αξιοποιώντας την άμεση σύνδεσή της με τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας για να εξασφαλίσει στους χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες- εκπρόσωπους του πιο ενεργού και δυναμικού κοινού στην Ελλάδα σημαντικά οφέλη.

Η Aegean Κύριος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Στην Aegean είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε φέτος ο κύριος χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και που έχουμε αναλάβει τη συνολική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι γινόμαστε μέρος ενός γεγονότος με βαθιές ρίζες στην ιστορία μας και τεράστια πολιτιστική αξία για τη χώρα μας, που έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο διεθνές αθλητικό ορόσημο.
Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει πολλά και πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα, καθώς στόχος δεν είναι η νίκη, αλλά η αξία της συμμετοχής, της προσφοράς, του αγώνα αλλά και της αισιοδοξίας. Κι επειδή στην Aegean έχουμε στόχο η αισιοδοξία να ταξιδεύει στα πέρατα της γης, είναι διπλή η χαρά της συμμετοχής μας.
Ήταν μεγάλη η επιθυμία της Aegean να συμμετέχει σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, που επιπλέον προωθεί του τουρισμό μας, καθώς αποτελεί και για μας προτεραιότητα η ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας, η προβολή του πολιτισμού μας κι η συνδρομή στο έργο της Πολιτείας για την διαμόρφωση μιας κουλτούρας που υπηρετεί αυτούς τους στόχους. Γι αυτό, ως εταιρεία, προσπαθούμε 13 χρόνια να συνδυάζουμε σε κάθε βήμα την επιχειρηματική μας εξέλιξη με τη συνεισφορά στην ανάπτυξη της χώρας και στην πρόοδο των ανθρώπων της χώρας μας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, είναι τιμή μας να είμαστε μέλος αυτής τη μεγάλης προσπάθειας και επόμενος στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον φετινό αγώνα και να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο αυτό το κορυφαίο διεθνές γεγονός.

Στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τρέχουμε με τον αέρα της WIND σύμμαχο μας!

O 4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας έφτασε και έχει άλλον αέρα… τον αέρα της WIND!
Η WIND, επίσημος χορηγός του 4ΟΥ Ημιμαραθωνίου Αθήνας και ονομαστικός χορηγός του αγώνα δρόμου των 3 χλμ, παρέχει μοναδικές προσφορές σε όλα τα καταστήματα της Αττικής.

Επισκεφτείτε τώρα ένα κατάστημα WIND στην Αττική και μάθετε περισσότερα για όλες τις αποκλειστικές προσφορές.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές, συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι προσφορές ισχύουν από 27/04 έως 09/05.

ΟΠΑΠ Αθλητικές Ακαδημίες: Σήμερα αθλητές Αύριο καλύτεροι άνθρωποι

Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, η ΟΠΑΠ ΑΕ επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις.
Για το λόγο αυτό, δημιούργησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 10.000 παιδιών και 450 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα.
Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος είναι μέλη των Τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και διατηρούν ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα και προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας.
Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου.
Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.
Γιατί η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ όλα.

Η Εθνική Τράπεζα “τρέχει” στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με τη δική της ομάδα “i-run”.

Ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και στους παράλληλους αγώνες δρόμου 5χλμ. και 3 χλμ. με τη δική της ομάδα “i-run”. Με την πλέον μακρά διαδρομή στον τραπεζικό “στίβο”, η Εθνική Τράπεζα και οι εργαζόμενοι της, ασπάζονται τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” και συμμετέχουν σε αυτή τη διεθνή γιορτή του αθλητισμού. Περισσότεροι από 300 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας θα τρέξουν και θα βιώσουν την εμπειρία του Ημιμαραθωνίου, μέσα από την οργανωμένη δράση “i-run”. Μια πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας για να προωθήσει τη σημασία της σωματικής άσκησης και ειδικά του τρεξίματος, για τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων της, αλλά και την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος, μεταξύ των υπαλλήλων της. Παράλληλα, με την ονομαστική χορηγία του δρόμου των 5 χλμ, η Εθνική Τράπεζα θέλει να μεταλαμπαδεύσει σε όλους μας τις αξίες της άμιλλας, της συνέπειας, του σθένους και της συνεχούς προσπάθειας, που εφαρμόζει στη μεγάλη, ιστορική της διαδρομή, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή μας σε μια γιορτή της Αθήνας και των κατοίκων της.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.