Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 4ου Μητροπολιτικού Ημιμαραθωνίου & των Παράλληλων Αγώνων, που έγινε την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, θα ήθελε να ανακοινώσει ότι τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.efklis.gr, όπως και στον λογαριασμό του συλλόγου μας στο facebook, https://www.facebook.com/efklis. Έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διοργάνωσης θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη του συλλόγου τα οποία βοήθησαν εθελοντικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στη συνέχεια όλους τους δρομείς που έτρεξαν στις διάφορες αποστάσεις.

            Ειδικότερα, όσον αφορά τους υποστηρικτές και χορηγούς μας, γνωστοποιούμε ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού, του δημοτικού ΟΝΑΔΕΑ, της ΕΟΛΣΜΑ-Υ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Ελληνικό ΑΕ για την αγαστή συνεργασία.

            Για τις παροχές την ημέρα του αγώνα ευχαριστούμε θερμά την και τα νερά AVRA, την DOLE ltd. για τις μπανάνες των αθλητών, την εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS για τα κύπελλα, τους αριθμούς των συμμετεχόντων και τις δωρο-επιταγές. Επίσης, το Ιατρικό Κέντρο για το ασθενοφόρο του αγώνα. Χορηγός επικοινωνίας του 4ου Μητροπολιτικού Ημιμαραθωνίου & Παράλληλων Αγώνων ήταν η ιστοσελίδα του Γρηγόρη Σκουλαρίκη www.runningnews.gr .

            Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την υποστήριξη των εθελοντών του ΚΕΘΕΑ,  Νόστος-Εξάντας. Εξήντα και περισσότερα άτομα, εργαζόμενοι, γονείς και παιδιά, συνέβαλαν τα μέγιστα την ημέρα του αγώνα προκειμένου η διοργάνωση να είναι η καλύτερη δυνατή. Τους ευχαριστούμε δημόσια για άλλη μια φορά.

            Ειδική μνεία αξίζει στο μέλος του συλλόγου μας Αριστείδη Αιλιανό που προσέφερε τις υπηρεσίες του ως φωτογράφος και βιντεοσκόπησε στιγμές της εκδήλωσης, όπως επίσης και στον φίλο του συλλόγου Γιώργο Μαρκάτη. Τέλος, τους «Εθελοντές του Πρώην Κάμπινγκ Βούλας» για την εθελοντική υποστήριξη την ημέρα του αγώνα.

            Όσον αφορά τα αριθμητικά στοιχεία του αγώνα θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι φέτος, την ίδια μέρα, διοργανώσαμε 5 αγώνες: (1) τον αγώνα 500 μέτρων για άτομα με μυϊκή δυστροφία, (2) παιδικό αγώνα 2.000 μέτρων, (3) τον Ημιμαραθώνιο 21.100 μέτρων και τους αγώνες (4) 5.000 μέτρων και (5) 10.500 μέτρων. Ας σημειωθεί ότι στον αγώνα των 5.000 μέτρων μας τίμησε με τη συμμετοχή του ο παραολυμπιονίκης Νίκος Τσατσακλάς, ο οποίος έτρεξε με συνοδό την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο μαραθώνιο Μαρία Πολύζου.

            Η χρονομέτρηση έγινε από την εταιρεία Fitway, τα μετάλλια και τα έπαθλα του αγώνα ήταν δημιουργία του εργαστηρίου επάθλων και μεταλλίων Olympus, τα έντυπα του τυπογράφου Χρήστου Δόβα. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης το εργομετρικό κέντρο Μy Athlete για την κλήρωση δωρεάν εργομετρήσεων, το διαδικτυακό κατάστημα αθλητικών ειδών New Life για το ισοτονικό ρόφημα.

            Κλείνοντας θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους εσάς και σε όσους άλλους παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, ότι ο Μητροπολιτικός Ημιμαραθώνιος διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2011 και θα συνεχίσει να διοργανώνεται στο μέλλον με το σκεπτικό της αναβάθμισης, διατήρησης κι ανάπτυξης ελεύθερων δημόσιων χώρων, άθλησης και αναψυχής, στην Αττική Γη. Καταστατικός στόχος του συλλόγου ήταν και παραμένει η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.

                                                    Για το ΔΣ του ΕΥΚΛΗ

    ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παύλος Λέκκας

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.