Καθώς λίγες ημέρες απομένουν για αυτό τον ιστορικό ορεινό αγώνα οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 250. Θυμίζουμε στους δρομείς ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στο http://trahinarunners.blogspot.gr. μέχρι τη συμπλήρωση των 300 αθλητών. Ο αριθμός που θέτει η διοργάνωση σαν μέγιστο είναι συμβολικός θέλοντας να τιμήσει τους τριακόσιους πολεμιστές του Λεωνίδα που θυσιάστηκαν στη Μάχη των Θερμοπυλών.

Για αυτή την έκτη διοργάνωση ο αγώνας είναι αισθητά αναβαθμισμένος. Συνοπτικά αναφέρουμε

  • Ο τερματισμός θα γίνει στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Μουσείο), πολύ κοντά στο Μνημείο του Λεωνίδα. Εκεί θα βρίσκεται και η γραμματεία από όπου οι αθλητές θα παραλάβουν και τους αριθμούς συμμετοχής.
  • Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορηγός του αγώνα είναι η αθλητική εταιρεία Dynafit και τα καταστήματα Κλαουδάτος. Στο χώρο τερματισμού θα υπάρχει περίπτερο με τα προϊόντα της εταιρείας.
  • Δωρεάν μεταφορά αθλητών με λεωφορεία της διοργάνωσης από το χώρο τερματισμού στο χώρο εκκίνησης.
  • Ακριβώς απέναντι από το χώρο τερματισμού υπάρχει η ιαματική πηγή Θερμοπυλών με νερό στους 40οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
  • Σε απόσταση 1.5χλμ. υπάρχει η Ιαματική πηγή Καλλιδρόμου (με φυσική πισίνα) με νερό στους 35οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
  • Ηχητικά η διοργάνωση θα καλυφθεί από τον γνωστό DJ
  • Οι συνοδοί των αθλητών, κατά την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Μουσείου με οπτικοακουστικό υλικό για τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών – πληρωμών είναι η Τρίτη 28/04/2015 και δεν δίδεται καμία παράταση.

 

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.