«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»

ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2015

Κυριακή 10 Μαϊου 2015

Εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και του Δήμου Γορτυνίας, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει προς ενημέρωσή σας, περιμένουμε όλους τους δρομείς και φίλους του τρεξίματος και φέτος στον λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου 24.300μ) «Θεοδωράκεια 2015» Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο – Αρκαδίας.

Τα χαρακτηριστικά του αγώνα: Ανώμαλος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (επί ασφάλτου τύπου Μαραθωνίου,) με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων και των δύο φύλων.

Μπορείτε να δείτε τον χάρτη της διαδρομής που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΔΥΑ info@sdiathens.gr και στην ιστοσελίδα www.anatrexo.gr.

 

1) Η διαδρομή του Αγώνα: Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο

Περιγραφή Διαδρομής: Οι δρομείς διασχίζουν τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον, ξεκινώντας από το Δημοτικό διαμέρισμα της Ζάτουνας και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στο Δημοτικό διαμέρισμα του Βαλτεσινίκου.

Σημείο εκκίνησης: Δημοτικό διαμέρισμα Ζάτουνας Δήμου Γορτυνίας (μπροστά από το Μουσείο «ΜίκηςΘεοδωράκης».

Σημείο τερματισμού: Δημοτικό διαμέρισμα Βαλτεσινίκου Δήμου Γορτυνίας (κεντρική πλατεία).

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαϊου 2015

Ώρα εκκίνησης: 10.30πμ..

Απόσταση: 24,3 χιλιόμετρα και υψομετρική διαφορά 450 μέτρα. Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης σε όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.

Όριο τερματισμού : 3.1/2 ώρες

2) Μεταφορά Δρομέων: Οι διοργανωτές θα διαθέσουν ειδικά για τον αγώνα αυτό μεταφορικά μέσα σύμφωνα με τα παρακάτω:

Α) 2 Πούλμαν 50 θέσεων τα οποία θα αναχωρήσουν από Αθήνα την Κυριακή (10/5) το πρωί ώρα 6:00 και συγκεκριμένα από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕY

Το 1ο Πούλμαν 50 θέσεων θα συνοδεύει ο κ. Βασίλης Τσατσαρούνος Μέλος του Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Το 2ο Πούλμαν 50 θέσεων θα συνοδεύει η κα Μαρία Γκούρλα Μέλος του ΣΔΥΑ

Πληροφορίες: Απαραίτητη η έγκαιρη συνεννόηση στο τηλέφωνο 210 3625168 με κα Ελένη Μπερτσάτου, για επιβεβαίωση και κράτηση θέσεως.

Β) Για τους δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν με ίδια μέσα, θα υπάρχει την Κυριακή το πρωί στο σημείο του τερματισμού στο Βαλτεσινίκο πούλμαν με ώρα αναχώρησης 08.10 το οποίο θα τους μεταφέρει στο σημείο εκκίνησης στη Ζάτουνα. Όσοι εκ των δρομέων βρίσκονται στα γύρω χωριά και δεν έχουν εξασφαλίσει την μετακίνησή τους στο σημείο εκκίνησης καθώς και την επιστροφή τους στο τόπο διαμονής τους, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές για την εξεύρεση μέσου για την μετακίνησή τους.

Γ) για τα ΙΧ αυτοκίνητα των δρομέων θα υπάρξει ανακοίνωση και σήμανση για το που θα τα παρκάρουν στο Βαλτεσινίκο.

 

Δ) Για τους δρομείς που θα πάνε στο σημείο εκκίνησης με δικά τους μέσα μετά τον τερματισμό τους στο Βαλτεσινίκο θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα τους μεταφέρει πάλι στη Ζάτουνα για να τα παραλάβουν.

 3) Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής πέντε (5) σταθμοί τροφοδοσίας νερού και ισοτονικών ως εξής : στο 4χλμ (νερό) στο 8χλμ νερό και ισοτονικό, στο 12χλμ νερό στο 17χλμ νερό και ισοτονικό, στο 22.5χλμ νερό και τέλος στον τερματισμό νερό και ισοτονικό.

Νεαροί εθελοντές θα φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας.

 

4) Τερματισμός Βραβεύσεις/Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες νικητές και νικήτριες με το ειδικό μετάλλιο του “ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία” (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο), καθώς και μπρούτζινο αγαλματίδιο που φιλοτέχνησε και προσφέρει δωρεάν, ειδικά για τον αγώνα αυτό (όπως και τους προηγούμενους αγώνες), ο γνωστός γλύπτης Γιάννης Σουβαντζόγλου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και το παραπάνω ειδικό μετάλλιο από μπρούντζο πολύ ωραία φιλοτεχνημένο.

Στον τερματισμό ο Δήμος Γορτυνίας θα προσφέρει ελαφρύ έδεσμα.

Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

 ανατρεχω στην αρκαδία

5)  Δηλώσεις και όροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να γνωρίζουν πως η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει (πρόσφατη ιατρική εξέταση).

Παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους δρομείς, για λόγους προγραμματισμού και καλής προετοιμασίας της διοργάνωσης, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Επιθυμητή τελευταία προθεσμία η Τρίτη 5 Μαϊου 2015.

Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα γίνεται ηλεκτρονικά στο: info@sdiathens.gr ή στο www.anatrexo.gr συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία. Η έντυπη δήλωση συμμετοχής μαζί με τη σχετική δήλωση καλής υγείας πρωτότυπα υπογεγραμμένες πρέπει οπωσδήποτε να παραδοθούν από τους ίδιους τους δρομείς στη γραμματεία κατά την εκκίνηση προκειμένου να γίνουν δεκτοί και να παραλάβουν τον αριθμό τους.

Τα σχετικά έντυπα δηλώσεων, μπορούν να κατεβάσουν (παραλάβουν) οι ενδιαφερόμενοι μέσα από το παραπάνω site: www.anatrexo.gr

Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν στο σημείο εκκίνησης στην Ζάτουνα την ημέρα του αγώνα από ώρα 08.00 έως 10:00 το πρωί της Κυριακής 11 Μαϊου 2014.

Οι αθλητές θα τρέξουν με αριθμό που θα αναγράφει και το όνομά τους η δε παραλαβή τους θα γίνει την Κυριακή το πρωί 10 Μαϊου στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στη Ζάτουνα, μπροστά στο Μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης» από τις 08:30 έως τις 10:00 το πρωϊ.

Όπως προείπαμε για την παραλαβή των αριθμών από τους δρομείς απαιτούνται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο, η δήλωση συμμετοχής καθώς και η δήλωση καλής υγείας τα οποία συνοδεύουν την Προκήρυξη στο σχετικό site.

Όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να ακολουθούν τις υποδείξεις της οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου να έχουμε ένα καλό και ασφαλή αγώνα.

Τέλος το αγωνιστικό μέρος θα υποστηρίξουν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους οι:

  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ
  • INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
  • ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
  • Ε.Ε.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
  • ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ, ΒΥΤΙΝΑΣ, ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
  • ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

 

6). Επικοινωνία:

Ελένη Μπερτσάτου 2103625168

Παύλος Διακουμάκος: κιν. 6977320891

Καλό αγώνα σε όλους !

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.