Μετά την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι περσινοί αγώνες δρόμου VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE 2014 και πάντα μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της προώθησης, της ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας της Τήνου, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου διοργανώνει και φέτος το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 τους αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2015 σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Σκοπός και στόχος του Συλλόγου μας είναι η διοργάνωση αυτή να γίνεται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό καθώς  και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό.

Ο Σύλλογός μας συνεργάζεται και φέτος για την οργάνωση των αγώνων με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING και το διευθυντή της κ. Νίκο Πολιά, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων, καθώς αναλαμβάνουν σχεδόν όλους τους αγώνες της χώρας μας (Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, Μαραθώνιος Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκη, Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ. ΣΔΥΑ, Energizer Night Run κ.τ.λ.).

Η προώθηση και διαφήμιση των αγώνων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, η εξασφάλιση καλύτερων τιμών για τα εισιτήρια, τη διαμονή και τη σίτιση των αθλητών, η μετακίνηση των αθλητών εντός του νησιού, η ξενάγησή τους στο νησί, η φιλοξενία της ομάδας διοργάνωσης, το καθιερωμένο πριν τους αγώνες pasta – party για τους συμμετέχοντες στους αγώνες, τα μετάλλια, τα δώρα, οι εθελοντές, η ενημέρωση των τοπικών αρχών για τη συνδρομή τους στη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων (Δήμος Τήνου, Α.Τ. Τήνου, Υπολιμεναρχείο Τήνου, Κέντρο Υγείας Τήνου κ.α.), τα πολιτιστικά δρώμενα που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου 5 έως 7 Ιουνίου καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί θα οργανωθεί από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου με την αρωγή όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν είτε με προσωπική εργασία είτε με οικονομική ενίσχυση ως υποστηρικτές και χορηγοί της οργάνωσης.

Kαθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα αναρτούνται συνεχώς νέες πληροφορίες που θα αφορούν στη διοργάνωση των αγώνων και στην εξυπηρέτηση των αθλητών και των συνοδών τους στο: http://tinosrunningexperience.gr/

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Tinos Running Experience 2015 περιλαμβάνει :

Παρασκευή 05/06/2015
21:30 Άφιξη και Υποδοχή των αθλητών
22:30 Pasta Party για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του  ημιμαραθώνιου και των TINOS FUN RUN   10 χλμ. &  5 χλμ.  στο χωριό Αγάπη

Σάββατο 06/06/2015
17:00 TINOS RUNNING EXPERIENCE Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν στην χώρα της Τήνου αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την φυσική τους κατάσταση , να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.

17:15 TINOS KIDS RUN
Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά  Χώρα Τήνου

17:30 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 10 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Κιόνια – Χώρα Τήνου

17:45 TINOS FUN RUN
Αγώνας δρόμου 5 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Χώρα Τήνου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.