Αγαπητή/έ φίλη/ε δρομέα

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ» με τους συλλόγους: «Απόλλων Δυτικής Αττικής», «Τελμησσός Μαραθώνα», «Σύλλογος Ελλήνων Ημεροδρόμων», «Μιλτιάδης Μαραθώνα»,  και υπό την αιγίδα της: α) ΕΟΛΣΜΑ-Υβ) της Περιφέρειας Αττικής και γ) του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης συνδιοργανώνουν τον 4ο Μητροπολιτικό Ημιμαραθώνιο Ελληνικού. Στην διοργάνωση περιλαμβάνονται: ο κύριος ημιμαραθώνιος αγώνας 21.100 μέτρων και οι παράλληλοι αγώνες: 5.000 μέτρων10.500 μέτρων2.000 μέτρων για παιδιά και1.000 μέτρων για άτομα με μυϊκή δυστροφία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, στις 09:00 στο χώρο του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού.

 Εκκίνηση-τερματισμός: Χώρος πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου (είσοδος από Παραλιακή Ποσειδώνος, έναντι του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά)

Ώρα  εκκίνησης:    08:45 εκκίνηση αγώνα 1000 μέτρων για AΜΕΑ

                            09:00 εκκίνηση αγώνα 2000 μέτρων για παιδιά

                            09:30 ταυτόχρονη  εκκίνηση  Ημιμαραθωνίου και                                        αγώνα δρόμου 10,5χλμ

                            09:35 Εκκίνηση αγώνα 5χλμ

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Πέμπτη 19  Μαρτίου και θα κλείσουν την Τρίτη 14 Απριλίου  2015.

Περίοδος εγγραφής: Από Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 μέχρι την Τρίτη 14 Απριλίου 2015. Προσοχή!!! Κατά την περίοδο εγγραφών οι δρομείς ΔΕΝ θα καταβάλλουν το κόστος συμμετοχής, το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ του φακέλου (αριθμοί–chip) συμμετοχής τους. Υπάρχει συνολικό όριο 2500 συμμετοχώνΜε τη συμπλήρωση του αριθμού, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, θα κλείσει η φόρμα δήλωσης συμμετοχής!

Κόστος συμμετοχήςΤο κόστος συμμετοχής για τις αποστάσεις 5χλμ, 10,5χλμ και Ημιμαραθωνίου είναι 5€. Οι αγώνες 1000 μέτρων για άτομα με μυική δυστροφία και 2000 μέτρων για παιδιά είναι δωρεάν.

Τα χρήματα θα καλύψουν τις ανάγκες των αγώνων, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό. Η συμμετοχή

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip), αριθμό δρομέα, μετάλλιο, δίπλωμα, νερά, ενεργειακό ποτό, φρούτο.

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.efklis.gr

Σε περιμένουμε όπως κάθε χρόνο

Το ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ε Υ Κ Λ Η Σ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.