Το Σάββατο 04 και Κυριακή 05 Απριλίου 2015 στην πόλη μας θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση της Β. Δ. Ελλάδος! 

Για 8η συνεχή χρονιά ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών με συμμετοχή ομάδων από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδος. Στην πόλη μας θα βρεθούν πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες πόλεις Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καρδίτσα, Πτολεμαΐδα , Κέρκυρα, Αγρίνιο.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 ημέρες και 3 αγωνιστικές περιόδους με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά το Σάββατο 04/04 το απόγευμα στις 17:15, συνεχίζεται την Κυριακή 05/04 το πρωί στις 09:00 και κλείνει την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00.

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει το Σάββατο στις 16:45 με την παρουσία των αρχών και των επίσημων προσκεκλημένων του Ομίλου . 

Τα μέλη του Ομίλου και οι γονείς των αθλητών δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άρτια διοργάνωση. Στόχος όλων είναι η διεξαγωγή αξέχαστων αγώνων, τόσο για τους συμμετέχοντες αθλητές / τριες όσο και για τους συνοδούς προπονητές και γονείς που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Μεγάλος χορηγός του 8ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕΒΕ.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.