Σάρωσαν 3 Τρικαλινοί δρομείς ,εκ των οποίων δύο μέλη του Συλλόγου μας ( Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων),στον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας την προηγούμενη Κυριακή .Ανάμεσα στους 53 Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν  στον αγώνα, κατέκτησαν τις 3 πρώτες θέσεις πετυχαίνοντας ταυτόχρονα εξαιρετικές επιδόσεις .Πρόκειται για τρεις Τρικαλινούς πολύ καλούς φίλους  που αν και ζουν σε διαφορετικές πόλεις αποφάσισαν να τρέξουν μαζί και σε αγώνα του εξωτερικού .Έτσι, βρέθηκαν στην εκκίνηση ενός από τους καλύτερους Μαραθωνίους της Ευρώπης, τον Μαραθώνιο Βαρκελώνης, όπου τερμάτισαν περισσότεροι από 15000 δρομείς! Ξεκίνησαν μαζί την προσπάθεια τους ,συνεργάστηκαν ,αλληλοβοηθήθηκαν και αγωνίστηκαν σαν ομάδα για περισσότερα από 30 χιλιόμετρα.

 Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Χρήστος Βουτσελάς ,μόνιμος κάτοικος Αθηνών οποίος στο παρελθόν έχει τρέξει για τον Σύλλογό μας και πλέον τρέχει για το Marathon Club ,ενός Συλλόγου με κορυφαίους Έλληνες δρομείς .Τερμάτισε σε 2:45:05.

Δεύτερος Έλληνας με επίδοση 2:46:10 τερμάτισε ο δρομέας του Συλλόγου μαςΑχιλλέας Χριστάνας.  Ο Αχιλλέας που είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς στο ορεινό τρέξιμο ,με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του ,αποφάσισε αυτή την φορά να τρέξει στην άσφαλτο για «χάρη της παρέας». Ο Αχιλλέας που είναι μόνιμος κάτοικος Τρικάλων τρέχει για τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τον χορηγό του Tecnica Club , τερμάτισε σε 2:46:10 που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο αγώνισμα του Μαραθωνίου για δρομέα του Συλλόγου μας όλων των εποχών.

Τρίτος Έλληνας δρομέας τερμάτισε ο Μπάμπης Πρεβέντας ,Τρικαλινός δρομέας που ζει μόνιμα στην Πάτρα ,αλλά τρέχει για τον Σύλλογό μας σε όλους τους αγώνες που συμμετέχει. Με επίδοση 2:49:18 έκανε μια από τις καλύτερες επιδόσεις του και σίγουρα θα βρίσκεται στο τέλος της χρονιάς στη λίστα με τους 100 κορυφαίους Έλληνες μαραθωνοδρόμους!

Για την ιστορία πρώτος τερμάτισε ο Κενυάτης Phillip Cheruiyot Kangogo με 2:08:10 και πρώτη γυναίκα η αθλήτρια από την Αιθιοπία Aynalem Kassahun με επίδοση 2:28:18.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΕΙΣ και τους ευχαριστούμε που εκπροσωπούν την πόλη μας και τον Σύλλογό μας σε τόσο υψηλό επίπεδο!

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.