Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Lycabettus Run χθες Κυριακή 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι δρομείς με σύμμαχο τον καιρό απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα στον περιφερειακό δρόμο του λόφου του Λυκαβηττού.

Χάρη στην υποστήριξη και φιλοξενία του Saint George Lycabettus Boutique Hotel (ξενοδοχείο διοργάνωσης), οι συμμετέχοντες είχαν στη διάθεσή τους πριν και μετά τον αγώνα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που δε συνηθίζονται σε αντίστοιχους αγώνες.

Την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας τίμησαν με την παρουσία και συμμετοχή τους πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών. Ενώ όλοι οι δρομείς, άνδρες και γυναίκες , μέσω της συμμετοχής τους ενίσχυσαν με το ποσό των 2 ευρώ έκαστος το έργο και τις προσπάθειες του συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η εκκίνηση και για τις δύο αποστάσεις δόθηκε λίγο μετά τις 10:00 πμ. σε πανελλαδική ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Λίγο μετά τα 23 και 25 λεπτά αντίστοιχα άρχισαν οι πρώτοι τερματισμοί ανδρών και γυναικών της μικρής απόστασης των 5,5 χλμ ενώ λίγο πριν τα 50 και 56 λεπτά ξεκίνησαν οι αντίστοιχοι τερματισμοί της μεγάλης απόστασης των 11 χλμ.

Αμέσως μετά τον αγώνα έγιναν οι κληρώσεις των δώρων των χορηγών της διοργάνωσης και ακολούθησαν οι απονομές στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας (άνδρες-γυναίκες) και απόστασης.

Τέλος ο αγώνας έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2016 στο 2ο Lycabettus Run του οποίου η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.