Σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνήλθαν τα μέλη αυτού, στην Αθήνα, στα lobby του ξενοδοχείου CARAVEL, για να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις σε θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Παρόντες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ήταν οι:

Γούλας Νικόλαος

Κατσίφας Βασίλειος
Καραβασίλης Βλάσης
Καράμπελας Ιωάννης

Λαζαρίδης Κυριάκος

Λιαπής Κων/νος

Κυριαζής Κων/νος

Αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, για την εγκυρότητα της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και διάβασε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

  1. Βραβεύσεις Συλλόγων για Αυθεντικό Μαραθώνιο2014
  2. Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης 2015.
  3. Διάφορα.

Αποφασίστηκε:

ΘΕΜΑ 1ο

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή στην εκδήλωση αφού και αυτή τη χρονιά θα βραβευτούν οι σύλλογοι και με την κατάταξη της οργανωτικής επιτροπής αλλά και με την επέτειο ίδρυσης, σύμφωνα με την πρόταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

ΘΕΜΑ 2ο

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να δεχτεί την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης ήτοι:

ΤΙΜΕΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 9 29
10.000μ. 5 25
5.000μ 5 25

Η πρόταση είναι κατά 1€ καλύτερη, για τον μαραθώνιο, από αυτήν του προηγούμενου έτους.

Αναθέτει την υλοποίηση και τον συντονισμό από πλευράς ΕΟΣΛΜΑ-Υ στον κ. Γιώργο Διαμαντή.

Το 1€ θα δοθεί στους δρομείς. Έτσι οι τιμές για τους συλλόγους διαμορφώνονται ως εξής:

ΤΙΜΕΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 14 34
10.000μ. 7 27
5.000μ 7 27

Έτσι η ομοσπονδία θα κρατήσει 5€ από τους συμμετέχοντες στον μαραθώνιο και 2€ από τους συμμετέχοντες στα αγωνίσματα των 5 & 10 χλμ, τα οποία θα κατευθυνθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

ΘΕΜΑ 3ο

Το Δ.Σ. ανταποκρινόμενο σε αίτημα του ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για υπόδειξη μελών για την Οργανωτική Επιτροπή (ένας εκπρόσωπος και ο αναπληρωτής) του Μαραθωνίου Μεσσήνης 2015, αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει, ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής, εκπρόσωπο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ : Τον Χρήστο Καλομοίρη τηλ 5913044 κιν 6973557706 με αναπληρωτή τον Γιάννη Καράμπελα τηλ. 6948591215.

Παράλληλα το Δ.Σ. υποστηρίζει θερμά την διεξαγωγή Ημιμαραθωνίου Αγώνα Αρχαία Μεσσήνη – Μεσσήνη.

ΘΕΜΑ 4ο

Η εταιρεία FEEL GOOD Sports Club, διοργανώνει το δεύτερο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix. Όπως ενημέρωσε το σώμα ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, στην οργανωτική επιτροπή του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας κ. Κυριάκος Λαζαρίδης η ημερομηνία 5/4/2015 συμπίπτει με τον 4ο μητροπολιτικό ημιμαραθώνιο. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί επιστολή, στην εταιρεία FEEL GOOD Sports Club, για αλλαγή της ημερομηνίας και εξουσιοδότησε τον κ. Κυριάκο Λαζαρίδη για την σύνταξη και την αποστολή της.

ΘΕΜΑ 5ο

Το Δ.Σ., λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι υπάρχουν ειδικές τιμές για τους συλλόγους δρομέων, αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή των συλλόγων της ομοσπονδίας στις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

 

ΘΕΜΑ 6ο

Ανατίθεται η τεχνολογική υποστήριξη & ενημέρωση του site στον Λάζαρο Καραούλα. Ποσό ετήσιας αποζημίωσης:  600 ευρώ /έτος (στο ποσό συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ). Πληρωμή προκαταβολικά ανά δίμηνο με την έκδοση αντίστοιχου τιμολογίου και με την έγκριση του αντιπροέδρου κ. Κ Λιαπή

ΘΕΜΑ 7ο

Η παροχή οικονομικών-λογιστικών υπηρεσιών της ΕΟΣΛΜΑ-Υ ανατίθεται στον κ. Βασίλη Χρονόπουλο με άμοιρη 100 €/ έτος πλέον ΦΠΑ 23 % ήτοι 23 €. Σύνολο 123 €. Ο ταμίας κ. Παύλος Διακουμάκος εξουσιοδοτείται να προχωρήσει στην ανάθεση.

Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, στην οργανωτική επιτροπή του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας κ. Κυριάκος Λαζαρίδης, ενημέρωσε το συμβούλιο για θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας της 8/1/2015, μεταξύ των οποίων και η παραμονή των γραφείων της AIMS στην Ελλάδα

Επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα καθοριστεί.

Η ατζέντα της συνεδρίασης θα σταλεί στα μέλη, πριν την συνεδρίαση.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης.

Σε πιστοποίηση των ανωτέρω, συντάχθηκαν τα πρακτικά αυτά και υπογράφονται από τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.

                   ________                                   ____________

Ν. Γούλας                                   Β. Κατσίφας

                Πρόεδρος Δ.Σ.                              Γεν. Γραμματέας

Διαμαντής Γεώργιος

Λιαπής Κων/νος
Διακουμάκος Παύλος
Καραβασίλης Βλάσης
Καράμπελας Ιωάννης

Λαζαρίδης Κυριάκος

Κυριαζής Κων/νος

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.