Διεξήχθη σήμερα με μεγάλη επιτυχία o 6ος Βουρεξάκειος δρόμος που περιλάμβανε τρέξιμο, ποδηλατοβόλτα και πεζοπορία. και που διοργάνωσαν O Πολιτιστικός – Επιμορφωτικός  Σύλλογος Ροδιάς και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης .και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης του ΔΟΠΠΑΜ του Δήμου Μαλεβυζίου.
    Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10:00 με την ποδηλατοβόλτα 45 χλμ.απο Ηράκλειο-Ρογδιά-Μονή Σαββαθιανών -Ηράκλειο.
Ακολούθησε ο δρόμος 4,5 χλμ με 75  αθλητές- και πεζοπόροι έδωσαν το παρόν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση. Νικητής στα 4,.5 χλμ στην μεγάλη διαδρομή μονή Σαβαθιανών-Ρογδιά ήταν ο Χατζάκης Χρήστος και στις γυναίκες η Φουρναράκη Ειρήνη ., ενώ έτρεξε και ο πρωταθλητής Καμπαξής Παντελής που τερμάτισε 2ος.

vareksakiosDromos2015_ekkinisi
Και τέλος ακολούθησαν αγώνες δρόμου 1.000 μέτρων για αγόρια -κορίτσια Δημοτικών και Γυμνασίων.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-πεζοπόρους-ποδηλάτες για την συμμετοχή τους – τους χορηγούς ΚΟΥΡΗΤΕΣ Α.Ε.- ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.-ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε.-Ένωση Συνεταιρισμών Ηρακλείου-Ι.Μονή Σαββαθιανών και τέλος το τμήμα Σαμαρειτών Ηρακλείου-την ιατρό Ρογδιάς κα-Ιερωνυμίδη Αμαλλία  και τους εθελοντές απο την Ρογδιά και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε τα αποτελέσματα Κατηγοριών.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.