Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Κορυδαλλού-Νίκαιας-Κερατσινίου, το Γυμναστικό Σύλλογο Κερατσινίου, την ομάδα Δρομέων Αμφιάλης καθώς και τη στήριξη της Γ.Γ.Α διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Ανώμαλο Αγώνα Δρόμου 10 χιλ. στο όρος Αιγάλεω και παράλληλο παιδικό αγώνα δρόμου- περιπάτου 1 χιλ. εντός του σταδίου Σιταποθηκών, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές αλλά και σε πλήθος κατοίκων της πόλης μας, να συμμετάσχουν σε έναv αγώνα που προάγει το μαζικό αθλητισμό και τον αναδεικνύει ως την υγιέστερη μορφή άθλησης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο όρος Αιγάλεω, σε μια δενδροφυτεμένη συναρπαστική διαδρομή 10 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου- περιπάτου 1 χλμ. εντός του σταδίου των Σιταποθηκών (όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά των Δημοτικών σχολείων που θα συνοδεύονται από γονείς, παππούδες, φίλους κά.)

Στοιχεία Αγώνα:

Ημερομηνία: Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Γήπεδο Σιταποθηκών Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 πμ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ..

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Tα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, αφού προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία, την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση running2015@keratsini.gr τα ακόλουθα στοιχεία:
Επώνυμο, Όνομα, Ημερομηνία Γέννησης, Φύλο, Τηλέφωνο επικοινωνίας και email.
Επίσης οι συμμετοχές θα μπορούν να υποβάλλονται:
Στα γραφεία του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού στο Δημαρχείο (Βενιζέλου 200 1ος όροφος)
Στους συμμετέχοντες συλλόγους (Σύλλογο Δρομέων Κορυδαλλού-Νίκαιας-Κερατσινίου, το Γυμναστικό Σύλλογο Κερατσινίου, την ομάδα Δρομέων Αμφιάλης ).

Σε κάθε περίπτωση οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο εξής τηλέφωνο: 213-2074741

Χρονικό όριο αγώνα:
Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 1,5 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.
Παράλληλοι αγώνες:
Παιδικός Αγώνας Δρόμου- Περιπάτου 1 χλμ. (μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς ή οι παππούδες των παιδιών).
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα του 1 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και μετάλλιο.
Διανομή αθλητικού υλικού:
Η διανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής) θα γίνεται την Κυριακή 22/03/2015 από τις 08:00 πμ μέχρι και τις 09:45 σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή
Φύλαξη υλικών:
Η Διοργανώτρια Αρχή για την ημέρα του Αγώνα έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιματισμού των δρομέων.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.