Η Saucony και ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Αθήνας ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο συνεργασίας.

Η Saucony, εταιρία με καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή, είναι ο επίσημος υποστηρικτής του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενός θεσμού που έχει αγαπηθεί από τους δρομείς όσο λίγοι αγώνες και που από φέτος ξεκίνησε να προσελκύει και δρομείς από Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς προορισμούς.
Δρομείς από 30 και πλέον χώρες θα ταξιδέψουνπροκειμένου να συμμετάσχουν μαζί μας στους αγώνες την Κυριακή 26 Απριλίου 2015!

Η Saucony, πάντα πιστή στις μεγάλες διοργανώσεις , θα βρεθεί δίπλα στον 6ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο μία διοργάνωση που  φέτος με το σύνθημα:

«Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία. ΤΩΡΑ!», στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και στην ανάγκη να οδηγήσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες στη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης.

Η Saucony γνωρίζει πως μία καλή μέρα είναι η μέρα που πάμε για τρέξιμο και πάντα σε αυτό στοχεύει. Να παρακινήσει τον κόσμο να τρέξει.
Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να στηρίζει τους δρομείς για να κάνουν αυτό που αγαπάνε περισσότερο.  Να τρέχουν!

SAUCONY KINVARA 5: Παπούτσι της χρονιάς 2014!

Η SAUCONY, για ακόμη μία φορά, στην κορυφή του βάθρου από τους «ειδικούς»!

Το KINVARA 5 βραβεύτηκε από τους 20 εκδότες του περιοδικού Runner’s World σε όλο τον κόσμο, ως το «Καλύτερο Παπούτσι της Χρονιάς 2014»!!!

Έπειτα από σειρά «σκληρών»  εργαστηριακών τεστ, αλλά και πραγματικών δοκιμών από έμπειρους δρομείς, το KINVARA κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία στην αξιολόγηση – και όχι άδικα.

Καταργώντας τους νόμους της βαρύτητας (βάρος μόλις 218 γραμμ. –γυναικείο 190(!) γραμμ.) επάνω μέρος από αεριζόμενο πλέγμα τεχνολογίας

FlexFilm™, αυθεντικό SAUCONY σύστημα πρόσδεσης PRO-LOCK™ που «κλειδώνει» το πόδι στην σωστή θέση, και ενδιάμεση σόλα με αποκλειστική

SAUCONY τεχνολογία PowerGrid™ για υψηλού επιπέδου προστασία από τους κραδασμούς, το KINVARA 5 εντυπωσίασε για την απίστευτη running εμπειρία που προσφέρει.

Το βραβείο «International Editor’s Choice for Best Shoe» που επάξια κέρδισε το εξαιρετικό KINVARA 5 αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της καινοτομίας και της τεχνολογικής υπεροχής της SAUCONY.

Αναζητήστε το στο αποκλειστικό κατάστημα SAUCONY και στα καλά αθλητικά καταστήματα σε όλη τη χώρα.
Περισσότερα:
http://www.sauconygreece.gr/
http://www.saucony.eu/el-GR/4/home.html

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.