Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 ο 8ος  Hμιμαραθώνιος αγώνας δρόμους τη μνήμη του σπουδαίου Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση.

Η εκκίνηση έγινε στη Δουγρή και ο τερματισμός στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Εκεί πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους αθλητές που τερμάτισαν, όπως εξάλλου και τους αθλητές των αγώνων που προηγήθηκαν, των πέντε και ενός χλμ. Αθλητές, πολίτες, παράγοντες, εθελοντές  και η Φιλαρμονική του δήμου Αγρινίου έδωσαν ένα γιορτινό τόνο στο κέντρο της πόλης.

Αξιοσημείωτο πως για πέμπτη φορά το νήμα του Hμιμαραθωνίου έκοψε πρώτος ο Γιώργος Καραβίδας που ανήκει στο σύλλογο ΑΕΚ Marathon Club.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» και κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις ήταν ο Γιώργος Καραβίδας, ο Ελ Αρασούι και ο Κων/νος Κοκόλας, ενώ από τις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν από κοινού η Ντενίζ Δημάκη και η Γαζέα Μάγδα.

«Φέτος με σχεδόν τριπλάσια συμμετοχή σε σχέση με άλλες χρονιές, αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και το Σύλλογο Δρομό Υγείας του Αγρινίου που πρώτη φορά ήταν συνδιοργανωτής. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, προσπαθούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη, θέλουμε να την κάνουμε πανελλήνιο γεγονός όχι μόνο για τον τόπο αλλά και πανελλήνια, και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου.

Πολυπληθής παρουσία απο το σύλλογό μας.

Στον ημιμαραθώνιο συμμετείχαν 9 δρομείς: Αθανασόπουλος Δημήτρης, Καραχάλιας Δημήτρης, Σταμπέλος Γιάννης, Δημ.,Δημητρόπουλος Μιχάλης, Πασχάλης Γιώργος, Δούνης Γιώργος, Παπαχρήστος Σπύρος, Τούντας Θωμάς, Δήμου Στράτος.

Στα 5Κμ συμμετέιχαν 12 δρομείς: Μέτσης Γιάννης, Γεωργικόπουλος Πάνος, Κόγγος Χρήστος, Κόγγος Πάνος, Μπέσσας Κώστας, Λαγουδάκης Κώστας, Βασιλακόπουλος Χαρίλαος, Χριστοπούλου Έφη, Τσιόλη Θεοδώρα, Καραγεώργος Γιάννης, Παπαδημητρίου Βασίλειος, Παπαδημητρίου Κων/νος.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε πολλές φωτος.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.