Απίστευτα ρεκόρ συμμετοχής στον 11ο αγώνα 100χλμ και στον 5ο αγώνα 50 χλμ στην παραλία Ψάθα-Αλεποχωρίου που διοργανώνει ο ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤ .ΑΤΤΙΚΗΣ.

Με την απίστευτη μέχρι πριν λίγα χρόνια συμμετοχή συνολικά 302! Δρομέων Θα διεξαχθούν οι δυο πανελλήνιοι αγώνες υπεραπόστασης 50 χλμ (στην μνήμη Αλέξανδρου Θεοφανίδη) και 100χλμ στην παραλία Ψάθας –Αλεποχωρι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

Σπάζοντας –συντρίβοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ εγγραφών (το προηγούμενο ήταν από πέρυσι 255)και ξεπερνώντας το ψυχολογικό όριο των 300.

Οι δυο αγώνες κατέδειξαν για μια ακόμη χρονιά την ανοδική εκθετική αύξηση του αριθμού των δρομέων υπεραποστάσεων στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια σημειωτέων ότι τόσο στα 100χλμ είχαμε ρεκόρ συμμετοχών 135 εγγεγραμμένοι (έναντι 117 πέρυσι) όσο και στα 50 χλμ με 168 (έναντι 138 πέρυσι) αλλά και την συμμετοχή των γυναικών κύρια στα 50 χλμ με18 συμμετοχές και στα 100χλμ οι συμμετέχουσες είναι 6 με σύνολο 24 γυναίκες.

Ο ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτ Αττικής ευχαριστεί δημόσια όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες συναδέλφους και τους υπόσχεται ότι θα πράξη ότι το καλύτερο για την ορθή διεξαγωγή του αγώνα σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της IAAF-IAU στην πιστοποιημένη από το 2013 διαδρομή από την Ψάθα προς το Αλεποχώρι.

Ευχαριστεί τους δεκάδες εθελοντές ,τους κριτές ,την εταιρεία χρονομέτρησης τους χορηγούς και τους δήμους Μεγάρων και Μάνδρα- Ειδυλλίας για την συμπαράσταση τους .με αναλυτικό δελτίο τύπου θα τους αναφέρει μετά τον αγώνα και τα τελικά αποτελέσματα.

Ο ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτ. Αττικής καλεί κάθε συνάδελφο να έρθει κάποια στιγμή της Ημέρας του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου και να χειροκροτήσει την προσπάθεια την αθλητών.

Εύχεται κάθε επιτυχία σε κάθε αθλητή/τρια για καλό και υγιή τερματισμό, τα αναλυτικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε όλους τους δρομικά sites Λίγες ώρες μετά το τέλος και των 2 αγώνων με αναλυτικά περάσματα ανά 10χλμ.

Το Δ.Σ του ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτ. Αττικής

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.