Ο Σύλλογος δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, τηρώντας το έθιμο του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο περιαστικό δάσος της πόλης, στην “κορυφή Γιαννούλα”, στο υδραγωγείο πάνω από το Ασβεστοχώρι, την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 40 μέλη του Συλλόγου μας, παρά το δριμύ ψύχος (-4ο C), που επικρατούσε. Την πίτα έκοψαν οι μεγαλύτεροι παρόντες συναθλητές μας Σταμάτης Στεργιάδης και Άλκης Μαρτινίδης, που μας οδηγούν στους δρόμους της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της πραγματικής φιλίας.

Οι δύο τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά από τις δύο βασιλόπιτες ήταν οι συναθλητές μας Ευθύμης Ζαχαρόπουλος και Στέφανος Τσιρτσιμάλης.

Παράλληλα η χαμογελαστή παρέα του Συλλόγου μας φύτεψε και στόλισε στον χώρο το χριστουγεννιάτικο έλατο, που φιλοξενήσαμε για δύο εβδομάδες στο γραφείο μας για τις ημέρες των εορτών.

Σε όλους τους φίλους δρομείς συναθλητές μας ευχόμαστε δύναμη, αισιοδοξία και όμορφους αγώνες στις πόλεις και τα βουνά της πατρίδας μας, αλλά και στο εξωτερικό για το 2015.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.