“Η σωματική άσκηση είναι μία ανθρώπινη δραστηριότητα η οποία εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου οφέλη για τους αθλούμενους, αφού μέσω αυτής επιτυγχάνεται βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η σωματική άσκηση πρέπει να εκτελείται σε ασφαλείς συνθήκες, με κύριο γνώμονα την σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων.

Ο Σύλλογος “ΤΡΑΧΙΝΑ”, αντιλαμβανόμενος την σημασία της παροχής Α΄Βοηθειών κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων, διαθέτει πλέον, δύο μέλη πιστοποιημένα στην παροχή Α΄Βοηθειών ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής άθληση των συμμετεχόντων στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει.

Μέσω της συμμετοχής τους στα σεμινάρια  Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης , πιστοποιημένα από το  European Resuscitation Council  , έγινε δυνατή η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων, οι οποίες πλέον τίθενται στη διάθεση των φίλων του Συλλόγου και προάγουν τα επίπεδα ασφάλειας των αθλητών μας.”

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.