Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα RUN THE LAKE που έγινε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, θα ήθελε να ανακοινώσει ότι τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα http://runthelake.gr/?page_id=76, όπως επίσης και στις σελίδες https://results.chronolog.gr/ και https://www.facebook.com/efklis . Πρώτου

ς από όλους θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη του συλλόγου τα οποία βοήθησαν εθελοντικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος.

 

                Επιθυμούμε επίσης να γνωστοποιήσουμε τα εξής: ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, της ΕΟΛΣΜΑ-Υ και με την αγαστή συνεργασία της Τροχαίας Ελληνικού, του ΑΤ Βουλιαγμένης και του Προσωπικού του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που το τριήμερο του αγώνα προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες. Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου ΒΒΒ για τη συνδιοργάνωση, την οικονομική και ηθική υποστήριξη, τα Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) για την χρηματική ενίσχυση. Επίσης, τη Λίμνη της Βουλιαγμένης για τη φιλοξενία, τη διαφήμιση, την επικοινωνία, τη συνεργασία μας και τις παροχές την ημέρα του αγώνα αλλά και τις μέρες που προηγήθηκαν, τέλος, την εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS για την πολύπλευρη υποστήριξη.

                Όσον αφορά τα αριθμητικά στοιχεία του αγώνα θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι φέτος, την ίδια μέρα, διοργανώσαμε 4 αγώνες: (1) τον αγώνα των 10.300 μέτρων, (2) τη σκυτάλη Real Road Relays Half-Marathon (4×5.275μ), (3) τον παιδικό αγώνα 2.000 μέτρων και (4) αγώνα Special Olympics Hellas 1.000 μέτρων. Συνολικά συμμετείχαν σε αυτούς περισσότεροι από 2.000 δρομείς. Συγκεκριμένα εκκίνησαν 1.145 άτομα στο 10άρι εκ των οποίων τερμάτισαν οι 1.142, στη σκυταλοδρομία τερμάτισαν και οι 312 δρομείς που πήραν εκκίνηση, ενώ η ομάδα των Special Olympics Hellas αριθμούσε 50 συμμετοχές και στο παιδικό αγώνα ο αριθμός των μικρών δρομέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία αγγίζοντας τις 450 συμμετοχές. Νικητές στα 10.300μ. αναδείχθηκαν στους μεν άντρες ο Δημήτρης Μάντζαρης με χρόνο 36’29”, στις δε γυναίκες η Άριαν Σούτεν με 40’59”. Στις σκυταλοδρομίες νικητές αναδείχθηκαν οι ομάδες των Νακόπουλο/Μαγγίνα/Μιχαήλα/Edison στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ (1ω06’:20’’), των Φιλάνδρα/Μαρινάκου/Κοΐνη/Αποστολοπούλου-Δανάλη στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1ω21’48’’), των Παγουνάδη/Φλόκα/Ραφτοπούλου/Ανέστη (1ω12’55’’) στη ΜΕΙΚΤΗ κατηγορία. Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή αθλητών με τόσο υψηλές επιδόσεις, ανάμεσά τους και αθλητές της ελληνικής εθνικής ομάδας στίβου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση και το σύλλογό μας.

                Παρενθετικά, πρέπει να αναφερθούμε σε ένα γεγονός που ταλαιπώρησε τη διοργάνωση, για το οποίο ζητούμε συγνώμη αλλά και την κατανόηση των φίλων μας. Ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε και ταλαιπώρησε διοργανωτές και συμμετέχοντες στην αφετηρία των βασικών αγωνισμάτων του δεκαριού και της σκυτάλης (με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη καθυστέρηση στην έναρξή τους) οφείλεται στη συμμετοχή υπεράριθμων δρομέων, οι οποίοι θέλησαν να συμμετάσχουν χωρίς αριθμό ή δήλωση εγγραφής. Πρόκειται, διαπιστωμένα, για τουλάχιστον 350 άτομα. Μη έχοντας υπολογίσει αυτό το ενδεχόμενο, χρειάστηκε να καθυστερήσουμε μερικά λεπτά την εκκίνηση και να καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής Κώστα Σάμιο για την καθοριστική του συμβολή στο συντονισμό των δρομέων την ώρα της εκκίνησης.

                Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την υποστήριξη των εθελοντών του ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ. Πενήντα και πλέον άτομα, γονείς και παιδιά, συνέβαλαν τα μέγιστα για τρεις μέρες προκειμένου η διοργάνωση του αγώνα να είναι η καλύτερη δυνατή. Τους ευχαριστούμε δημόσια.

                Επίσης, πολύτιμη ήταν η υποστήριξη που μας παρείχαν: η INTERAMERICAN και το ΙΑΤΡΙΚΟ Κέντρο που κάλυψαν με ασθενοφόρα τις ανάγκες του αγώνα, η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστών (ΠΑΣΧΝΑ), η κυρία Μαρία Κολοκυθά (μέλος των Εθελοντών του Πρώην Κάμπινγκ Βούλας), το κλιμάκιο Προσκόπων Ελληνικού-Αργυρούπολης.

                Η χρονομέτρηση έγινε από την εταιρεία HEX EΠΕ, τα μετάλλια και τα έπαθλα του αγώνα ήταν δημιουργία του εργαστηρίου επάθλων και μεταλλίων Olympus, τα έντυπα του τυπογράφου Χρήστου Δόβα, το δρομικό ηλεκτρονικό έντυπο RUNNING_NEWS πρόβαλε και φιλοξένησε διαφήμιση του αγώνα μας, όπως επίσης ο τοπικός έντυπος και ηλεκτρονικός ΤΥΠΟΣ. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις της περιοχής για την κατανόηση και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Ειδική μνεία οφείλουμε στο εργομετρικό κέντρο ΜyAthlete για τα δώρα και την προσφορά εθελοντών, στο διαδικτυακό κατάστημα αθλητικών ειδών New Life, το συνεργατικό μελισσοκομείο Melifera και το κατάστημα αθλητικών ειδών OutRun για τη συμμετοχή στην έκθεση, επίσης στην εταιρεία του κ. Δημήτρη Παππά που παρείχε την ηχητική κάλυψη την ημέρα της διοργάνωσης του αγώνα.

                Κλείνοντας θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους συναθλητές και φίλους μας ότι βασική μέριμνα του ΕΥΚΛΗ θα είναι πάντα η προβολή και υποστήριξη αξιών που συμφωνούν με τη λογική της ποιοτικής αναβάθμισης της καθημερινότητας και την προάσπιση των δημόσιων πόρων και αγαθών, όπως κατεξοχήν είναι το φυσικό περιβάλλον και η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Βασικός σκοπός του αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου ήταν η ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS και του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης. Χάρη στη συμμετοχή και την κοινή δράση όλων μας, μελών, φίλων, αθλητών και τοπικών φορέων το πετύχαμε.

                Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα καλοπροαίρετα σχόλια των δρομέων συναθλητών, τα οποία τους διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβουμε σοβαρά υπόψη στη διοργάνωση του επόμενου αγώνα.

Με Αγωνιστικό Πνεύμα Σας Ευχόμαστε,

Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2015.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΕΥΚΛΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παύλος Λέκκας

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.