Αύρα ανθρωπιάς και μηνύματα ζωής απέπνεε χθες 30/11 ο 28ος αγώνας, που διοργάνωσε για μία ακόμη φορά ο Σ.Δ.Υ.Πειραιά με τις δικές του δυνάμεις και την απέραντη αγάπη πολλών εθελοντών, που μας αποχαιρέτησαν με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπό τους. Ήταν αφιερωμένος σε ένα σκληρό και ραγδαία εξελισσόμενο κοινωνικό φαινόμενο της εποχής μας, το Ρατσισμό κάθε μορφής με έξαρση τον φυλετικό τελευταία.

Είχαμε λάβει ήδη και τις μέρες που προηγήθηκαν μηνύματα επιδοκιμασίας από πολλούς δρομείς που επιβεβαίωναν πως επέλεξαν το συγκεκριμένο αγώνα γιατί προβάλει το φαινόμενο του ρατσισμού και τις εκφάνσεις του, που αρχίζουν και μας τρομάζουν με την ένταση που αναδύεται σε όλο τον πλανήτη.

Μια ομάδα αποφασισμένων εθελοντών μέσα στο σύλλογό μας και το Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρό μας Νίκο Χούμα έτρεξε με διάθεση επαγγελματική όλη την προετοιμασία για να μας βρει ετοιμοπόλεμους απέναντι σε όλους σας που επιλέξατε να τιμήσετε μαζί με τον αείμνηστο Χρήστο Βαρτζάκη και την προσπάθειά μας τα τελευταία χρόνια να αναδείξουμε την υποβαθμισμένη παραλία του Φαληρικού Όρμου σε ζωτικό χώρο αναψυχής και άθλησης για όλους τους πολίτες.

Ο αγώνας φέτος στόχευε να περάσει ισχυρά κοινωνικά μηνύματα και να τονώσει την αναγκαία για την εποχή μας αλληλεγγύη μεταξύ των κοινωνικών ομάδων χωρίς προαπαιτούμενα και διακρίσεις. Κατά πρώτο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους όσοι λάβατε μέρος στον αγώνα και καταθέσατε το 1€ ή ότι επιπλέον τοποθετήσατε στο λογαριασμό μας με σκοπό να το καταθέσουμε στην “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ” για το έργο που προσφέρει στην ενίσχυση με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες χωρίς φυλετικά κριτήρια και την πολύ σημαντική ενισχυτική εθελοντική εκπαίδευση στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Επιπλέον εκπληρώσαμε την υποχρέωσή μας και τιμήσαμε τον φίλο και συναθλητή μας δρομέα Παύλο Μαρντιροσιάν με τον τρόπο που κι εκείνος θα ήθελε πραγματικά.

Οι συνθήκες του αγώνα μπορεί να μην ήταν ιδανικές, λόγω της αυξημένης υγρασίας, αλλά η καλή σας διάθεση περίσσευε και δώσατε και σε μας περισσότερο κουράγιο να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας σαν ομάδα εργασίας για τον αγώνα και να εκμαιεύσουμε έτσι το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των παραγόντων της περιοχής, που με επικεφαλής το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη έδωσαν το παρόν και τίμησαν τη διοργάνωση.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ την Οργανωτική Επιτροπή και το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά σε σας τους πρωταγωνιστές, στους αξεπέραστους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την υπερπολύτιμη βοήθειά και τη διάθεσή τους και φυσικά σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά μας για τη φροντίδα και την προστασία του αγώνα.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στη δημιουργία αλλά και την εκτέλεση του αγώνα, δηλ. τη Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. μαζί με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν ενεργά μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Θωμάς Τούντας (θέση 200 στους 714, 1:17:44) (φώτο).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  1. Δήμο Πειραιά & Ο.Π.Α.Ν.
  2. Διοίκηση Σ.Ε.Φ. Π. Φασούλας – Γ. Σιγάλας & Εργαζόμενοι
  3. Διεύθυνση Τροχαίας Πειραιά
  4. Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας
  5. “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ε.Ε.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ”
  6. “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ” Ε.Ε.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ
  7. K.A.B.
  8. “Εθελοντές 2004” & Φίλους εθελοντές από άλλους συλλόγους
  9. Δήμο Καλλιθέας & “Μαρίνα Καλλιθέας”
  10. Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου
  11. “Μαρίνα Αθηνών
  12. Διοίκηση “Παράκτιο Μέτωπο” & TAE KWON DO
  13. Δ.Α.Κ. Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
  14. Δ.Σ. ΕΛΠΑ

 

 

& ΧΟΡΗΓΟΥΣ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

 

  1. FITWAY SPORTS NUTRITION
  2. ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
  3. CHIQUITA HELLAS S.A.
  4. ΚΟΡΕ Α.Ε.
  5. AE KAUFMANN HELLAS
  6. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.
  7. Runningnews – Χορηγός Επικοινωνίας
  8. gr
  9. “ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ
  10. Δημήτρη Τσοτσούλη – μέλος του Σ.Δ.Υ.Πειραιά

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.