Αξιότιμοι Συνεργάτες,

Το Logodiatrofis.gr είναι το No1 portal Διατροφής & Υγείας, με υψηλά αποτελέσματα στις search engines σε πολλά διατροφικά θέματα (πχ. διαιτα, νεα διατροφης, δαμάσκηνα, σάκχαρο, διατροφική πυραμίδα κ.α.). Για το λόγο αυτό προσφέρει στα προϊόντα σας εξαίρετη δημοσιότητα και άμεσα αποτελέσματα.

Η προβολή σας στο www.logodiatrofis.gr σας διασφαλίζει με τη μέγιστη και βέλτιστη προώθηση των πληροφοριών σας, καθώς αποτελεί έγκυρη και έγκαιρη πηγή ενημέρωσης.

Παράλληλα, ο  Όμιλος ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει δύο ακόμα θεματικά portals με ειδικά δυναμική θεματολογία, όπως είναι το παιδικό portal www.activekids.gr και το portal υγείας & φροντίδας www.care24.gr.

Μπορείτε να μας στέλνετε τα Δελτία Τύπου και τις Ανακοινώσεις σας στο info@logodiatrofis.gr, τα οποία αναρτώνται όχι μόνο στο Logodiatrofis.gr, αλλά και κατά περίπτωση στο activekids.gr ή/και στο care24.gr και ταυτόχρονα διαχέονται στο διαδίκτυο (μέσω Newsletter, Social Media, κ.α.) στους πολυπληθείς φίλους της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, παρέχοντάς σας μοναδική δημοσιότητα και προβολή.

Τέλος, ενόψει του update της database των διατροφολογικών concepts που φιλοξενούνται στο Logodiatrofis.gr, σας καλούμε να μας αποστείλετε σχετικές διορθώσεις και βελτιώσεις που θα θέλατε να πραγματοποιηθούν.

Για το Logodiatrofis.gr

Με εκτίμηση,
Γιώργος Τσιάνης
Product Manager «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»
[Address]  Σκουφά 32, Κολωνάκι, 10673
[Phone]     2103615603, 210 3647517, 6946742204
[Fax]         210 3617502
[E-mail]     tsianis@logodiatrofis.gr

Γνωρίστε τις συνολικές δραστηριότητες του Ομίλου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο site: www.apisxnansis.gr – www.logodiatrofis.gr

————————————————————————–
Γιατί «Λόγω… διατροφής», η ζωή μας γίνεται καλύτερη!
————————————————————————–

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.