Σας γνωρίζουμε ότι το Πρόγραμμα Προπόνησης των ελεύθερων συναντήσεων του ΣΔΥΑ  αρχίζει για την περίοδο Σεπτέμβριος 2014- Ιούνιος 2015.

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει πάλι από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, στο ίδιο σημείο πάντα στο Πεδίο του Άρεως από τις 09.00πμ μέχρι τις 11.00

Σημείο συνάντησης το Άγαλμα Αθηνάς (είσοδος από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας)
Το πρόγραμμα απευθύνεται στα Μέλη και μη Μέλη του Συλλόγου, σε Φίλους δρομείς, αρχάριους και προχωρημένους όλων των ηλικιών.

Θα σας περιμένουμε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 για να τρέξετε μαζί μας σε αποστάσεις 3χλμ, 5χλμ και 10χλμ  υπό την επίβλεψη- παρακολούθηση  πτυχιούχου γυμναστή Τ.Ε.Φ.Α.Α. – προπονητή που θα είναι  στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει προπονητικά για τους δρομικούς σας στόχους.

Στόχος των προπονητικών συναντήσεών μας είναι να διαδώσουμε  το τρέξιμο σε άτομα όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες παιδιά .

Η αερόβια άσκηση διατηρεί και βελτιώνει την υγεία όταν γίνεται συστηματικά και χωρίς υπερβολές.  Κίνητρό μας είναι η διατήρηση και βελτίωση της υγείας, η δημιουργία ισχυρών χαρακτήρων και υγιούς νεολαίας και η συμμετοχή μας σε λαϊκούς αγώνες δρόμου.

Υπεύθυνος Προπόνησης : Γεωργούλας Παναγιώτης
Καθηγητής ΄Φυσικής Αγωγής – Έφορος αγώνων Δ/Σ ΣΔΥΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΑ εύχεται σε Όλα τα Μέλη του και τους Φίλους Δρομείς Καλό Ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική δρομική περίοδο 2014-2015.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Η Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Μπερτσάτου                      Σπυριδούλα Μπούκα
Πληροφορίες:
Κοδράτου 15, Αθήνα στάση Μετρό Μεταξουργείο τηλ. 210-5245403
Τηλ.2105245403 ή στο 2103625168
www.sdiathens.gri nfo@sdiathens.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.