Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 24 Αυγούστου  2014 ο 1ος αγώνας δρόμου  10 χλμ. Κρυονέρι – Γαλατάς – Κρυονέρι , η  έναρξη   του αγώνα έγινε  στις  19:00 με εκκίνηση και τερματισμό το Κρυονέρι.  Στον αγώνα συμμετείχαν 110 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι  απόλαυσαν μια  πανέμορφη διαδρομή μέσα στο  κάμπο του Γαλατά ενώ, στα μισά περίπου της διαδρομής διήλθαν  από το Γαλατά, τα δε περισσότερα χιλιόμετρα της διαδρομής ήταν  άσφαλτος και τα 2 χιλιόμετρα περίπου χαλικόδρομος  στην παραλία της Καβουρότρυπας .

Σε τρία  σημεία της διαδρομής  υπήρχαν από τους διοργανωτές , σταθμοί παροχής εμφιαλωμένων νερών ενώ στον τερματισμό  δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους  τερματίσαντες.

Στο  τέλος του αγώνα προσφέρθηκαν σε μπουφέ αναψυκτικά, φρούτα  και εδέσματα στους αθλητές  που συμμετείχαν και στην συνέχεια   έγιναν οι απονομές των επάθλων  στις δύο κατηγορίες ανδρών – γυναικών  από τον πρόεδρο της Τ. Κ. Γαλατά  κ. Ελ. Μπαλωμένο, τον πρόεδρο του  Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά κ. Χ. Κακολύρη, τον πρόεδρο του ΑΟ Γαλατά κ. Γ. Τσορτό   και από επιχειρηματίες του Κρυονερίου. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν,  ότι τον αγώνα  δεν τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του δήμου.

Στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν : 1ος Πούλιος Νικόλαος από το Αγρίνιο με χρόνο 41’:21, 2ος Σταματόπουλος Ιωάννης από την Πάτρα με χρόνο 42’:20, 3ος Σταμούλης  Κωνσταντίνος  από το Αγρίνιο με χρόνο 43’:06.

γαλατας

Στις γυναίκες νικήτριες ανεδείχθησαν:1η  Νικολοπούλου Ελένη, 2η Σταμούλη Κωνσταντίνα και Σταμούλη Γεωργία και  3η Ζωναρά Άννα.

Τον αγώνα διοργάνωσαν από κοινού ο  Α.Ο.  Γαλατά «Μιλτιάδης Μαλακάσης», ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Γαλατά, ο  Σύλλογος δρομέων Αιτωλικού, ο Σύλλογος δρομέων Lepanto Ναυπάκτου και  οι Μαραθωνοδρόμοι  Τελμησσός Μαραθώνος.

Καταλυτική ήταν και  η συμβολή της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ  Μεσολογγίου που  πρόσφερε  τις υπηρεσίες της από την αρχή του αγώνα δρόμου  μέχρι και  το τέλος.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτος του αγώνα απο το site galatas.gr.

Ακομα περισσότερες φωτογραφίες στο site evinochori-kalidona.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.