theophanidisΣτις 21 Ιουνίου 2014,  ημέρα  Σάββατο  και ώρα 19:00Σεμέλη Αντύπα διοργανώνουμε ένα αγώνα δρόμου ως “Επιμνημόσυνο Δρομικό Αποχαιρετισμό” στη μνήμη τριών αγαπημένων φίλων και συναθλητών που έφυγαν από κοντά μας μέσα στο 2014: του δρομέα υπεραποστάσεων Αλέξανδρου Θεοφανίδη, της τριαθλήτριας Σεμέλης-Θεοδώρας Αντύπα-Σινογιώργου και του τεως προέδρου του Φειδιππίδη Γεωργίου Αντύπα.

Ο αγώνας έχει μήκος 7χλμ και θα διεξαχθεί στο χώρο του Παν/μιου Πατρών, στο περιβάλλον δηλαδή που εργαζόταν και που του άρεσε να προπονείται.

Περιγραφή διαδρομής: Ξεκινώντας μέσα από το στάδιο του Πανεπιστήμιου, με κατηφορική κατεύθυνση προς τον κεντρικό άξονα, κάνουμε δεξιά προς το Νοσοκομείο του Ρίου, κρατώντας την οδική κανονική λωρίδα σύμφωνα με τον κ.ο.κ., περνώντας μπροστά από το Νοσοκομείο του Ρίου και τερματίζοντας όλη την ευθεία. Στο σημείο αυτό θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού και Αναστροφή προς το στάδιο για το άλλο μισό της διαδρομής και τερματισμού του αγώνα, κρατώντας πάντοτε το δεξιό τμήμα του δρόμου.

Θα υπάρξει σήμανση με βέλη,  εάν και η διαδρομή είναι εύκολη και γνώριμη σε όλους μας.

Καθότι το γεγονός ήτανε ξαφνικό, ανέλπιστο αλλά  και απρογραμμάτιστο σαν εκδήλωση, βάλαμε μια οικονομική συνδρομή   ‘’2 ευρώ’’  για την αγορά των μεταλλίων με το αναγραφόμενα τα όνοματα των τριών φίλων μας, για τα νερά του αγώνα αλλά και για ένα σάντουιτς στο σημείο του τερματισμού.

Μετάλλιο θα πάρουνε όλοι οι φίλοι μας και οι αθλητές που θα τρέξουν. Επίσης θα βραβευτούνε και οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες με χαρακτηριστικά μετάλλια’.

Η οικονομική συνδρομή όπως και η παραλαβή του Αθλητικού νούμερου θα γίνει στις  18:00 – 18:30 λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Οι εγγραφές θα γίνουνε μέσω της Φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της προκήρυξης.

‘’Ετσι  Απλά, Φιλικά αλλά και Ήρεμα, όπως διέκρινε  τους φίλους μας’’

Σύλλογοι συνδιοργανωτές:

lepantorunners Ναυπάκτου,  Σ.Δ.Υ. Πατρών,   Φειδιππίδης Πατρών.

Πληροφορίες :  Καραχάλιας Δημήτριος   6979 983098

Δήλωσεις συμμετοχής αγώνα 7Κμ
*Παρακαλώ το πεδία να συμπληρωθούν αποκλειστικά με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
*Υποχρεωτικά πεδία

*‘Oνομα:
*Επώνυμο:
‘Oνομα Πατέρα:
*Έτος Γέννησης:

*Φύλο

‘Ανδρας:

Γυναίκα:

*Σύλλογος:

ή

Οδός – Αριθμός:

Πόλη:

T.K.:
Τηλέφωνο:

E-MAIL:

Επανάληψη E-MAIL:
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ :Συμμετέχω στους αγώνες δρόμου με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος /και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με τον αγώνα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να φτάσουν στα χέρια τις οργανωτικής επιτροπής του αγώνα μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 ωρα 23:59 που θα λήξουν και οι εγγραφές.

Από admin

4 σχόλια στο “Προκήρυξη “Επιμνημόσυνος Δρομικός Αποχαιρετισμός””
  1. Καλησπέρα. Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή στον Επιμνημόσυνο Δρομικό Αποχαιρετισμό; Δεν είχαμε δει ότι η προσθεσμία είναι μέχρι 02 Μάη!!!!! Αν ναι, παρακαλώ στείλτε μου ενημέρωση. Με εκτίμηση Δημόπουλος Παναγιώτης
    από την Πολιτιστική Δράση ΔΕ Βραχναιίκων.

  2. Ο Αγώνας για τους φίλους διεξάγεται στις 21 / Ιουνίου / 2014 Σάββατο και οι εγγραφές κλείνουν στις 20 Παρασκευή για να ετοιμαστουμε και εμείς.
    Άλλαξε η αρχική ημερομηνία λόγω παράπλευρων υποχρεώσεων.

    Καραχάλιας Δημήτριος.

  3. Καλησπέρα. Οι εγγραφές που είχαν γίνει πριν αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής ισχύουν ή πρέπει να ξαναγίνουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.