Την Κυριακή 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας ο 4ος Λαϊκός Αγώνα Δρόμου, μήκους 9450 μ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της «Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου (18 Απριλίου 1829)». Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου διεξήχθη και αγώνας 2200μ με την συμμετοχή νέων μικρότερης ηλικίας και αγώνας mountain bike για τους φίλους του ποδηλάτου.

Ο αγώνας ήτανε άρτια οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα, το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα και μέχρι τις 13.30 είχανε τελειώσει και οι τελευταίες απονομές μεταλλίων στους νικητές των αγωνισμάτων. Για την διοργάνωση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν η Δ.Κ.Ε.Α Ναυπάκτου ο Α.Σ.Ο.Ν. “ΕΠΑΧΤΟΣ” και ο σύλλογος LEPANTO Σ.Μ.ΥΠ. Ναυπάκτου. O σύλλογος LEPANTO ανέλαβε και το οργανωτικό κομμάτι με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Καραχάλια.

Στις 10 η ώρα δόθηκε εκκίνηση από το λιμάνι της Ναυπάκτου του ποδηλατικού δρόμου 60 χλμ που διοργάνωνε το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας των 2200μ για παιδιά.

Στις 11.30 δόθηκε εκκίνηση των 9450μ Ο αγώνας είχε αφετηρία το λιμάνι τις Ναυπάκτου και τερματισμό το ίδιο σημείο. Οι αθλητές αφού κάνανε μια περιφορά στο κέντρο τις Ναυπάκτου περίπου 2χλμ, κατευθύνθηκαν προς τη παραλία Γριμβόβου, ανέβηκαν παράλληλα το χείμαρρο Σκά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το κάστρο τις Ναυπάκτου όπου πριν τους περίμενε μια μεγάλη ανηφόρα περίπου 400μ. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην παραλία Ψανής και αφού την διέσχισαν τερμάτιζαν στο λιμάνι. Μέτα το πέρας του αγώνα ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και οι βραβεύσεις των αθλητών.

Τον αγώνα περιφρουρούσαν σε όλη την διαδρομή με τα ποδήλατα τους οι αθλητές του LEPANTO mountain bike.

Νικητής στον αγώνα των 2200μ αναδείχτηκε ο Ναυπάκτιος αθλητής του LEPANTO μαθητής Λυκείου Παπαδογεώργος Χρήστος με χρόνο 7,87

Στα 9450μ οι πρώτοι 3 νικητές της γενικής κατηγορίας ήτανε 1ος Παύλος Τζαναβάρας του Παναθηναϊκού 2ος ο Γιάννης Σταματόπουλος του ΣΔΥ Πάτρας και 3ος ο Αντώνης Κατσίκης του Φειδιππίδη Πατρών

Από των σύλλογο LEPANTO o οποίος συμμετείχε στον αγώνα με συνολικά 10 δρομείς, 1os ήρθε Γιώργος Κούρογλου.

Αποτελέσματα

Αντρες άνω των 18

Γυναίκες άνω των 18

Νικητές ανά Κατηγορία

div style=”width:477px” id=”__ss_3862431″>αποτελεσματα νικητων ανα κατηγορια

View more documents from lepantorunners.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.