Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε στο θαλάσσιο πρόσωπο της πόλης» , το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων και την υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, οικογενειακό περπάτημα και ποδηλατάδα στη μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 7 το απόγευμα.

Ο «Αντύπα Δρόμος» θα ξεκινήσει, για τους δρομείς και τους ποδηλάτες, από τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», επί της Πατρών – Κλάους και μέσω της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου θα καταλήξει στη λιμενική ζώνη.

Από την αρχή της Ελευθερίου Βενιζέλου μέσα στα όρια του ΟΛΠΑ θα διεξαχθεί ο οικογενειακός περίπατος  με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παραθαλάσσιας ζώνης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια και μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή αναμνηστικών, έχει προγραμματιστεί γιορτή με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο χώρο του Νέου Λιμανιού της Πάτρας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στα τηλέφωνα: 2610273257, 6973327791 ή στελνοντας την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eesp@otenet.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.