Η Κωτσόβολος ήταν για μία ακόμη χρονιά Χορηγός των 3ων Αγώνων Δρόμου Ναυπάκτου “Lepanto Run 2017” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή, 2 Απριλίου στη Ναύπακτο, στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου για την απελευθέρωση της πόλης.

Οι Αγώνες Δρόμου, που υλοποιούνται από το Δήμο Ναυπάκτου σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Ναυπάκτου «Lepanto», αποτελούν πλέον θεσμό για την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου, ενώ κάθε χρόνο ο αριθμός των συμμετεχόντων παρουσιάζει αύξηση. Φέτος, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 750 δρομείς, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Δρομείς, τόσο από τη Ναύπακτο όσο και από την ευρύτερη περιοχή, έλαβαν μέρος στους 3ους Αγώνες Δρόμου “Lepanto Run 2017” που αποτελούνται από έναν Ημιμαραθώνιο Αγώνα (21,1 χλμ), ένα μικρότερο αγώνα (7,5 χλμ) και τρεις αγώνες δρόμου για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (1χλμ & 2 χλμ). Στόχος των διοργανωτών είναι να ενταχθεί η Ναύπακτος στον πανελλήνιο χάρτη των Αγώνων Δρόμου.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

 

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά και Ιρλανδικά αεροδρόμια και τη Phone House στην Ισπανία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και τη Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η Dixons Carphone βραβεύτηκε ως ‘Retailer of the Year’ στα Βραβεία Retail Week Awards 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.

 Για περισσότερες πληροφορίες:

 κα Κέρρυ Γουσίδου I Gravity The Newtons I τηλ. 211.10.60.194, 6947.900.009

e-mail: Kerry.gousidou@gravitythenewtons.gr

 

κα Ειρήνη Χούντα | PR & Event Specialist, Κωτσόβολος I τηλ. 210.28.91.104

e-mail: hountai@kotsovolos.gr

 

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Μαλέλης Δημήτρης Διευθυντής Καταστήματος
 

Dixons South-East Europe

Κατάστημα ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300

Tel: +30 2634032555-6

e-mail: fr_nafpaktos@kotsovolos.gr

Γνωρίστε μας καλύτερα!

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.