Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο «Ηράκλειος Άθλος» στην περιοχή του Μίχα – Τσαπουρνιά της Ερυμάνθειας. Τρεις δρομικοί ορεινοί αγώνες με πολύ υψηλές απαιτήσεις και τεχνική. Η μεγάλη διαδρομή των 20.100μ. με υψομετρική 1.780μ. και αγγίζοντας τα 1.920μ. υψόμετρο περιείχε όλα τα ορεινά δρομικά τερέν, καλύπτοντας όλες τις επιθυμίες των αθλητών. Απ’ τον πρώτο σταθμό έως τον δεύτερο ήταν το δυσκολότερο κομμάτι της διαδρομής και με ανεβασμένο το θερμόμετρο στους 30ο βαθμούς δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές.

Για την μικρή διαδρομή των 8.950μ. και με υψομετρική 690μ. οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και ευχάριστες, καθότι το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ήταν μέσα στα έλατα. Η μοναδική δυσκολία, τα τελευταία μέτρα προς τον τερματισμό που ήταν ανηφορικά.

Πολλοί γονείς έτρεξαν και απόλαυσαν μαζί με τα παιδιά τους, την διαδρομή των 3.200μ. από εντυπωσιακά μονοπάτια μέσα στα έλατα.

Οι πέντε σταθμοί ανεφοδιασμού ήταν υπερπλήρεις και κάλυψαν πλούσια τις ανάγκες των αθλητών. Εξαίρεση κάποια απρόβλεπτα θέματα στον δεύτερο σταθμό. Η Επιτροπή του αγώνα, από την πρώτη στιγμή αναζήτησε λύσεις και την επόμενη χρονιά θα τροποποιήσει την τροφοδοσία στο συγκεκριμένο τμήμα για την απόλυτη ικανοποίηση των αθλητών.

 

Να αναφέρουμε ότι σε κανένα σταθμό ανεφοδιασμού δεν υπάρχει πρόσβαση αυτοκινήτου ή άλλου μηχανικού μέσου, με αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα των σταθμών να μεταφέρονται στις πλάτες από τους διοργανωτές και φίλους εθελοντές.

 

Πολλοί φίλοι μας δρομείς χαρακτήρισαν τον Ερύμανθο ένα δεύτερο ‘’Όλυμπο’’ και συμμετείχαν για την τελευταία τους και ποιοτικότερη προπόνηση, ενόψει του διεθνή ορεινού αγώνα του ‘’Olympus marathon’’ που διεξάγεται την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις γενικών αλλά και ηλικιακών κατηγοριών. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους, όπως και μπλουζάκια του αγώνα. Ακολούθησε φαγητό, προσφέρθηκαν εδέσματα όπως και κληρώσεις, με διάφορα δώρα χορηγών και υποστηρικτών του «Ηράκλειος Άθλος».

Καθότι οι διαδρομές των αγώνων ήταν νεοσχεδιασμένες, εντοπίστηκαν από τους διοργανωτές κάποια θέματα που χρίζουν επίλυσης. Μιας και οι διαδρομές πλέον είναι μόνιμες, τα θέματα αυτά άμεσα θα διορθωθούν για την καλύτερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή των αγώνων.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες.

Το ραντεβού δόθηκε απ’ όλους για την Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017.

 


Η Οργανωτική Επιτροπή του «Ηράκλειος Άθλος» ευχαριστεί από καρδιάς τους Χορηγούς της:

Την Εθελοντική Ομάδα του ‘’Ηράκλειου Άθλου’’ – Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής – Την εταιρεία Tecnica – Αυτοκίνητα Ανταλλακτικά ΤΡΟΧΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ bee Place – Ξενώνας Ζαχαράκη – Dolce Ζαχαροπλαστεία – Κρεοπωλεία Γατομάτης – KnotProductions – getCREATIVE – Giorgos Magerakis Photography – Snook occer – Ανδριοπούλου Μαρία Εργαστήριο Φυσιοθεραπείας – Aχαϊκό xoriatiko – ΓΙΓΑΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΣΙΔΕΡΗΣ – ΚΟΚΟΣ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ – Hotel Mediterranee – Music play Κων/νος Ανδρικόπουλος – Αφοί ΓΟΥΡΔΟΥΠΗ.

Υποστηρικτές του «Ηράκλειος Άθλος»:

Βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ – Alpine Aria – Every Day Art Παρδαλάκης Κων/νος – Revoil Πρατήριο υγρών καυσίμων -Μαρία Σμυρλή Αγγελοπούλου.

 

 

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα “Ηράκλειος Άθλος”

Δημήτρης Καραχάλιας | Συντονιστής Αγώνα | 6979983098
Θανάσης Ζαβός | Τεχνικός Διαδρομών | 6973374592
Γιώργος Μαγεράκης | Ηλεκτρονική Διαχείριση & Επικοινωνία | 6975122908
Θεοδόσης Δελδήμος | Υπευθ. Τροφοδοσίας & Θεμάτων Εθελοντισμού | 6977714700
Σπύρος Χρυσανθόπουλος | Πάροχος Α’ Βοηθειών | 6987577877
Φάνης Αρκουμάνης | Τεχνικός Διαδρομών | 6979248947

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.