Ένας ωραίος χαμός έγινε σήμερα στην Πάτρα, με αφορμή τον Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε το ΠΕΑΚ με τη στήριξη του ΟΛΠΑ, στη μνήμη του μεγάλου Λαϊκού Μαραθωνοδρόμου Γιώργου Αντύπα!

Αντύπα Δρόμος_salos.gr

Οι πολίτες της Πάτρας, μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοργανώτριας αρχής και έδωσαν ένα βροντερό παρόν στον αγώνα!

Πάνω από χίλια άτομα, δρομείς, περιπατητές, ποδηλάτες, αγκάλιασαν το εγχείρημα του ΠΕΑΚ, το οποίο απ’ ότι φαίνεται, θεσμοθετείται και κάθε χρόνο η Πάτρα, θα έχει το δικό της Αγώνα Δρόμου…

Είναι από τις λίγες φορές που τα λόγια περισσεύουν. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά κατα το προηγούμενο διάστημα, τόσο για το παράδειγμα του Γιώργου Αντύπα, όσο και για το συμβολισμό και τη χρησιμότητα αυτού του μεγάλου, λαϊκού, μαζικού Αγώνα Δρόμου!

Σωστά λέει ο λαός πως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις! Το salos.gr ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να αποθανατίσει αυτές τις άνευ προηγουμένου στιγμές.

Ας δούμε λοιπόν τι έγινε σήμερα σ’ αυτόν τον μεγαλειώδη αγώνα, ας δούμε τους δρομείς της πόλης που περπάτησαν, έτρεξαν, αγκάλιασαν την Πάτρα με τα πόδια και την ψυχή τους! 

Η Αφετηρία του αγώνα ήταν το Κολυμβητήριο «ΠΕΠΑΝΟΣ». Πριν δοθεί το σήμα της έναρξης, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Κώστας Κόντης, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Αντύπα. Οι δρομείς αναφώνησαν όλοι μαζί: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ» και αγώνας ξεκίνησε…

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι: Δημητρόπουλος Μιχάλης, Πασχάλης Γιώργος

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το salos.gr

Εκκίνηση

Βενιζέλου

ΟΛΠΑ και Νότιο Πάρκο

Τερματισμός

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.