Μαζικές συμμετοχές όλων των ηλικιών στην 7η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016

 

Με τίτλο «Πάμε με ποδήλατο», πραγματοποιήθηκε η επιτυχημένη 7η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. Συμμετείχαν πάνω από 350 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (φοιτήτριες, φοιτητές, φοιτητές-τριες Erasmus+, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό) αλλά και μικροί και μεγάλοι φίλοι και φίλες της πόλης, σε μια μαζική, κεφάτη συμμετοχή από το κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών ως την πλατεία Γεωργίου, στο κέντρο της πόλης. Στη δράση αυτή υπήρξε και δανεισμός ποδηλάτων καθώς και τεχνική υποστήριξη.

Την οργάνωση της 7ης Ποδηλατικής Βόλτας ανέλαβε το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο με τα μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής και υποστηρίχθηκε από το Δήμο Πάτρας, την εθελοντική ομάδα «Ε» του Δήμου Πάτρας, την Τροχαία Πατρών, τον Ερυθρό Σταυρό/παράρτημα Πάτρας, το σύλλογο ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας.

Στον τερματισμό κληρώθηκαν κράνη ποδηλασίας, προσφοράς του Πανεπιστημίου Πατρών-Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, ενώ κατά την εγγραφή διανεμήθηκαν δωρεάν παγουράκια νερού στις πρώτες εγγραφές επίσης προσφοράς του Πανεπιστημίου Πατρών-Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Προσφέρθηκαν επίσης ενεργειακά φυσικά τρόφιμα προσφοράς των Ζαχαροπλαστείων Εντελβάϊς. Σημαντική ήταν και η προσφορά των εθελοντών της ομάδας «Ε» του Δήμου Πάτρας και του Ερυθρού Σταυρού και της Τροχαίας Πατρών για την ασφάλεια της Ποδηλατικής Βόλτας, καθώς και των εθελοντών φοιτητών-τριών στη Γραμματεία κατά τις εγγραφές των συμμετεχόντων.

Χαιρετισμούς απεύθυναν, ο αναπληρωτής Πρυτάνεως, καθηγητής κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κ. Άρης Αγγελόπουλος.

Εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και φίλοι του Πανεπιστημίου Πατρών και της ποδηλασίας συμμετείχαν στην Ποδηλατική Βόλτα και το μήνυμα που μεταδόθηκε ήταν «Πάμε Βόλτα με Ποδήλατο για ποιότητα ζωής και αναψυχή»!!!

 

 

Για την Επιτροπή Αθλητισμού

 

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Συντονιστής

της Επιτροπής Αθλητισμού                               του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.