Ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τον Αθλητικό συλλογό Mani Academy πραγματοποιούν τον 6ο Δρόμο Δυτικής Μάνης και τον 3ο Κολυμβητικό Αγώνα το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Απόσταση: 10 χλμ. για δρομείς, 5 χλμ. για δρομείς και περιπατητές, 
1000μ.  για παιδιά και γονείς και 
αγώνας κολύμβησης απόστασης 1 χλμ. και 2 χλμ.

Ημερομηνία: Σάββατο 2 Ιουλίου

Ωρα εκκίνησης: κολυμβητικού αγώνα 18:00 και αγώνα δρόμου 19:30

Τόπος εκκίνησης: παραλία Στούπας

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. H πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής (θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στα δύο αγωνίσματα ενώ θα δοθεί και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι)

Εγγραφές: θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες

Διαδρομές: Η διαδρομή των 10χλμ. με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου. Oι αθλητές του κολυμβητικού αγώνα θα πάρουν  παράλληλη εκκίνηση από την παραλία της Στούπας διανύοντας την απόσταση μέσω δεξιόστροφης τριγωνικής διαδρομής πραγματοποιώντας 2 και 4 στροφές για τα αγωνίσματα των 1000 κ 2000 μ αντίστοιχα.

Πληροφορίες: 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης και 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης

Ιατρικός έλεγχος: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

Psa8a8lon 2016(2)

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.