Το τριήμερο που μας πέρασε 22 -23 και 24 Απριλίου διεξήχθη για 5η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία και αυτή τη φορά ο αγώνας ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ. Δεν θα αναφερθούμε τόσο πολύ σε αγωνιστικές  λεπτομέρειες αλλά θα σταθούμε στο ότι γίναμε μάρτυρες ενός  μεγαλειώδους παντρέματος της ομορφιάς και της αναγέννησης της φύσης με το μεγαλείο της ψυχικής δύναμης αυτών που αγωνίστηκαν.
Μετά από όσα ωραία βιώσαμε αυτό το τριήμερο που χωρίς υπερβολή θα μείνουν για πολύ καιρό χαραγμένα στην μνήμη μας, νομίζω ότι μικρή σημασία έχουν οι χρόνοι και τα ρεκόρ. Εκ των πραγμάτων όμως έχουμε  υποχρέωση να τα αναφέρουμε μεταφέροντας παράλληλα και κάποιες  διαπιστώσεις όπως για παράδειγμα τη σκληρή μάχη που δόθηκε σε όλη την  διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο πρώτων Smeds Stefan και Αναστασιάδη Στέργιου με τον αθλητή από το Μαρόκο Saoute Mohamed που προηγούνταν καθαρά σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι τον προτελευταίο σταθμό όπου ο Μαροκινός από απροσεξία του ακολούθησε σήματα ενός αγώνα ποδηλασίας με αποτέλεσμα να χάσει αρκετό χρόνο και να τερματίσει
τελικά στην 6η θέση. Επίσης την επιτυχία της Αμαλίας Ματθαίου όπου κατάφερε να τερματίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε χρόνο 46 ώρες και 47 λεπτά, καθώς και το υψηλό επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν.
Τον αγώνα ξεκίνησαν 37 αθλητές εκ των οποίων οι 18 κατάφεραν να τερματίσουν. Θα αναφέρουμε εν τάχει τα ονόματα των αθλητών της πρώτης τριάδας με τους αντίστοιχους χρόνους, όσο για τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα και αναλυτικά τα περάσματα σε όλους τους σταθμούς για όλους τους αθλητές θα αναρτηθούν στο site
πολύ σύντομα.
1ος Smeds Stefan χρόνος 37:18
2ος Αναστασιάδης Στέργιος χρόνος 37:58
3ος Γαμπάς Αντώνιος χρόνος 38:35
Θα κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους εθελοντές τους ανθρώπους των Δήμων, την φυσιοθεραπεύτριας μας, τους γιατρούς στο Ρίο, τους ραδιοερασιτέχνες Αχαΐας και τους διασώστες Φωκίδας και Ηλείας και κλείνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 28 –  29 και 30 Απριλίου 2017.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.