Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ως συνδιοργανωτής των Αγώνων Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2016», αφού σας ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προξενήσαμε με τη μη εξαγωγή αποτελεσμάτων και τη μη απονομή των επάθλων στους νικητές των Αγώνων, σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην τελετή των απονομών, που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στις 06.00 μμ. (Σημειώσατε ότι μερικές απονομές έγιναν την Κυριακή 17.4.2016, κατά την τέλεση των 29ων αγώνων δρόμου, για όλα τα σχολεία της Ν. Ιωνίας).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Οι απονομές θα γίνουν κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης από το Σύλλογό μας ενημερωτικής ημερίδας, που θα καλυφθεί από τις εισηγήσεις δύο διακεκριμένων ομιλητριών:

Α) της κυρίας Αφροδίτης Μέντζου, Αθλητικής διατροφολόγου, Επιστημονικής συνεργάτιδας του ΣΕΓΑΣ με θέμα: «Βασικές αρχές διατροφής για αθλητές και αθλήτριες της σχολικής ηλικίας», και

Β) της κυρίας Φρόσως Πατσού, Ψυχολόγου, Επιστημονικής συνεργάτιδας της Εθνικής Ομάδας Στίβου, με θέμα: «Το προαγωνιστικό άγχος και η διαχείρισή του από γονείς και αθλητές»,

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας  (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Έναντι Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας – διαθέτει μεγάλο πάρκιγκ).

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης και κατά το διάλειμμα όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ξεναγηθούν στις αίθουσες των Μουσείων του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού, (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), που ευγενώς θα ανοίξουν για τους ακροατές της εκδήλωσης.

Οι αποδέκτες της ανακοίνωσης παρακαλούνται να απαντήσουν με μήνυμα εάν θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, ώστε να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός των απονομών. Επίσης οι αποδέκτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογό μας, εάν δεν βρίσκουν το όνομά τους στα αποτελέσματα. Ως συνδιοργανωτές θεωρούμε ότι οι δρομείς που τίμησαν τους αγώνες πρέπει να τύχουν της δικής μας εμπιστοσύνης και να τακτοποιηθεί η οποιαδήποτε έλλειψη στις καταστάσεις των αποτελεσμάτων. Θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια σε εμάς εάν ειδοποιήσετε και κάποιους φίλους σας που ίσως να μη λάβουν τη σημερινή μας ανακοίνωση. Τηλ/νο επικοινωνίας: 6944275365  Κ. Τσαγκαράκης.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κ. Τσαγκαράκης                         Γ. Κουφάκος

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.