Ένα από τα πιο πλούσια pasta party που έχουν οργανωθεί στο πλαίσιο αγώνων δρόμου σε εγχώριες διοργανώσεις, αλλά σίγουρα το πιο γευστικό, ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερες από 1.500 μερίδες διατέθηκαν μέσα σε δύο περίπου ώρες τόσο σε όσους έτρεξαν στα 5 χλμ. και στους Παραλίμνιους Δρόμους ΑμεΑ και «Μαμά – Καρότσι», καθώς και σε όσους τρέχουν την Κυριακή στα 30 χλμ. και στα 10 χλμ.

Οι άνθρωποι της Αίθουσας Δεξιώσεων «Καρβούνης» έβαλαν τα δυνατά τους και ετοίμασαν ένα ιδιαίτερα γευστικό γεύμα, πλούσιο σε υδατάνθρακες για όσους έτρεξαν ή θα τρέξουν. Το μενού περιελάμβανε μακαρόνια με σάλτσα, που πρόσφερε η βιομηχανία ζυμαρικών Melissa, αλλά και κοτόπουλο, προσφορά του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», με τη συνοδεία κεφαλογραβιέρας για την οποία φρόντισε η Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων που παράγει το γάλα «Γιαννιώτ’κο».

Ανάρπαστα έγιναν και τα γεμιστά κρουασανάκια που πρόσφερε για το Pasta Party το Αρτοποιείο «Φάκας». Και φυσικά όλοι ξεδίψασαν με φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.