Η κα Σοφία Ρήγα και ο κος Μιχάλης Παρμάκης, πρωταθλητές Ελλάδας στους αγώνες δρόμου μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τον «3ο ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7:15 το απόγευμα μπροστά στην Πύλη των Παλαιοχριστιανικών Τειχών της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο. Οι αθλητές θα τρέξουν κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος σε μια διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, συνδυάζοντας το αστικό τοπίο της Πρέβεζας με την ειδυλλιακή ακτή του Ιονίου Πελάγους. Ο τερματισμός βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο, στην πλακόστρωτη και ανθοστολισμένη παραλία της Πρέβεζας, με φόντο την είσοδο του Αμβρακικού Κόλπου και τα αγκυροβολημένα ιστιοφόρα.

Η διάρκεια του αγώνα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στη χαρά του αγώνα και όλοι οι περιπατητές κάθε ηλικίας. Η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλους είτε επιθυμούν να τρέξουν είτε να περπατήσουν να συμμετέχουν σε αυτή την αθλητική γιορτή, χωρίς να έχει σημασία ο χρόνος τερματισμού, γιατί σημασία και αξία έχει η χαρά της συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές, δρομείς και περιπατητές, θα έχουν τις ίδιες παροχές, οι οποίες περιλαμβάνουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, 3 σταθμούς ανεφοδιασμού με μπουκαλάκια με νερό, 2 στη διαδρομή και στον τερματισμό, καθώς και μπανάνες στο τερματισμό. Ακόμη, σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο με το έμβλημα των Ακτίων.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν στον τερματισμό την αυγουστιάτικη πανσέληνο, στην πανέμορφη παραλία της Πρέβεζας, καθώς και πολλές παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις.

Tέλος, στις 5:30 το απόγευμα στις 29 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες δρόμου 1 χιλιομέτρου, για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, με αφετηρία τον Δημοτικό Κινηματογράφο και τερματισμό το Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας www.prevezarunnersclub.gr.

3ος εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνας Δρόμου1

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.