ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 ημέρες απέμειναν μόνο για τον μεγάλο αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ. στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, και όλα και όλοι είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν!

Η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει την Παρασκευή 17/7 από τις 19.00 – 21.30 και θα δίνει τους αριθμούς συμμετοχών για όσους έχουν έρθει από τις παραμονές του αγώνα, ενώ το Σάββατο η γραμματεία θα ανοίξει στις 08.00 το πρωί.

Την παραμονή του αγώνα οι ταβέρνες του Άγιου Πέτρου, έχουν φροντίσει να έχουν μακαρόνια, προκειμένου την καλύτερη δυνατή υδατανθράκωσή σας!

Τα 2 πούλμαν της διοργάνωσης θα αναχωρήσουν από την πλατεία Μεταξουργείου μπροστά από το Ξενοδοχείο STANLEY στις 05.00 το πρωί του Σαββάτου, ενώ η ώρα αναχώρησης από τον Άγιο Πέτρο, ορίζεται στις 23.30. Επικεφαλής της εκδρομής είναι ο κος Δημήτρης Ζωναράς(τηλ. 6970402917). Όσοι δεν έχετε δηλώσει να ρθειτε με τα πούλμαν της διοργάνωσης, παρακαλούμε να μην προσέλθετε στην πλατεία Μεταξουργείου, γιατί οι θέσεις είναι ήδη πλήρεις, και θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να μην σας συμπεριλάβουμε στην εκδρομή.Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 252 αθλητές, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Ο προγραμματιζόμενος παιδικός αγώνας, θα ξεκινήσει στις 20.00, ενώ οι εγγραφές θα γίνουν λίγα λεπτά πριν, από τον χώρο εκκίνησης των αθλητών.Η τεχνική ενημέρωση του αγώνα θα γίνει, λίγο πριν την εκκίνηση, πάνω στην πλατεία του Άγιου Πέτρου, ενώ θα λάβει χώρα και ένα μικρό τελετουργικό.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τόσο η Οργανωτική Επιτροπή, όσο και οι κάτοικοι και οι φορείς της Κοινότητας του Άγιου Πέτρου, έχουν κάνει τα καλύτερα δυνατά, προκειμένου και φέτος να σας δώσουν έναν αξέχαστο αγώνα, και να εντυπωσιαστείτε από την παραδοσιακή Αγιοπετρίτικη φιλοξενία. Όσοι δεν έχετε τι να κάνετε την ημέρα του Σαββάτου, θα χαρούμε να σας δούμε στον αγώνα μας, προκειμένου να εμψυχώσετε τους αθλητές.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Κατσής Δημήτρης

Γραμματέας: Πανταζή Κατερίνα

Εκπρόσωπος Επαγγελματιών Άγιου Πέτρου: Μαίρη Μούγιου

Αλυτάρχης Αγώνα: Παύλος Γορανίτης

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.