Φίλες και φίλοι, μέλη του συλλόγου μας,

Για μια ακόμη χρονιά ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ν. Πιερίας  δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη να εξεταστούν και να βεβαιώσουν το καλό της υγείας τους. Το πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά δίνοντας την ευκαιρία καρδιολογικού ελέγχου  σε μέλη ανασφάλιστα , σε μέλη τα οποία δεν λαμβάνουν σοβαρά την αναγκαιότητα ιατρικών εξετάσεων αλλά και σε μέλη που εξετάζονται τακτικά και θέλουν να τον επαναλάβουν.

Η εξέταση περιλαμβάνει υπέρηχο, καρδιογράφημα και κλινική εξέταση. Είναι προαιρετική η καταβολή των 5 ευρώ (κυρίως για λόγους λογιστικούς) τα οποία και θα καλύψουν πάγιες ανάγκες της Διασωστικής ομάδας της οποίας προεδρεύει ο καρδιολόγος κος Θεόδωρος Γρηγορόπουλος ο οποίος θα κάνει τις εξετάσεις.

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Αγίας Τριάδος 4 (δίπλα στο Red) και οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 14.00 έως τις 18.00 για τις ημέρες Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 και Πέμπτη  5 Φεβρουαρίου 2015.

Έτσι, την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 και από τα γραφεία του συλλόγου μας μπορείτε να παραλάβετε την βεβαίωση ότι αποτελείτε μέλη του συλλόγου μας και δικαιούστε να κάνετε εξετάσεις.

Την βεβαίωση παραλαμβάνουν όλα τα μέλη αρκεί να είναι οικονομικά εντάξει για το τρέχον έτος.

Δεν θα δοθεί καμία άλλη ημερομηνία εκτός των παραπάνω. Οι καρδιολογικές εξετάσεις αποτελούν μια προσφορά του γιατρού προς τον σύλλογό μας, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις μεταξύ μας.

Θερμή παράκληση να μην κλείνετε ραντεβού  σε οποιεσδήποτε ώρες φέρνοντας μας σε δύσκολη θέση. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση τους 15 ημέρες νωρίτερα.

 Παράλληλα με τις βεβαιώσεις μπορείτε να παραλαμβάνετε τις προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί στο GRANDE SALA το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20.30. Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού 12 ευρώ.

Παραδοσιακά στον ετήσιο χορό κόβεται και η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του συλλόγου μας.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να συμμετάσχουμε στις ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις ενώ η αγορά προσκλήσεων θα διευκολύνει τη διοίκηση του συλλόγου στην καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό του χορού με τρόπο οικονομικό.

Με φιλικούς χαιρετισμούς προς όλους

Το ΔΣ του συλλόγου

——————————————————-

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ
www.zeusrunnersclub.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.