Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το αποτέλεσμα της πρώτης φερινής σκακιστικής μάχης του ΑΣΟΝ με αντίπαλο τον ΣΑ Πύργου για το πρωτάθλημα της Α ΠΟΑ την περασμένη Κυριακή στο Ξενοδοχείο “nafs” το οποίο για μια ακόμη φορά φιλοξένησε την ομάδα σκακιού της πόλης μας. Η ομάδα της Ναυπάκτου, που είχε πολλές απουσίες στις ανδρικές σκακιέρες,  προηγήθηκε με 3-0 στις «μικρές» σκακιέρες με τις νίκες που πέτυχαν οι Κούρογλου, Κρίτσας και Μπανιά αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 5-5 αφού χρειάστηκε τις νίκες του Σ.  Σφήκα στην 4η σκακιέρα και της Α. Πράπα στη γυναικεία, για να αποφύγει την ήττα. Αύριο Σάββατο ο  ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ δίνει έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για την παραμονή του στην κατηγορία με αντίπαλο τον Πατραϊκό στις  16.00  στην Πάτρα.
P1170380
Κοπή πίτας και γενική συνέλευση για ΑΣΟΝ
Την  επόμενη Παρασκευή 30/1 η διοίκηση του ΑΣΟΝ θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική της συνέλευση η οποία σε περίπτωση μη απαρτίας θα μεταφερθεί για το Σάββατο 31/1 στο Καφέ «PARADISE» απέναντι από την πλαζ στις 6.00 το απόγευμα αμέσως μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.