Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/1/2015 στο ξενοδοχείο “NAFS”, η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου “Lepanto”. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλο πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Ταυτόχρονα, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Τάκης Λουκόπουλος και οι αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ράπτης και κ. Γιάννης Σύψας.

DSCN0184

Μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά και την κοπή της πίτας, ακολούθησε η βράβευση τεσσάρων αθλητών, οι οποίοι τίμησαν το Σύλλογό μας, με τις διακρίσεις αλλά και τις πολυάριθμες συμμετοχές τους σε αγώνες, κατά τη διάρκεια του 2014. Οι αθλητές μας που βραβεύτηκαν ήταν οι Νίκος Ταλιαμπές, Χρήστος Παπαδογιώργος, Βαγγέλης Δεστούνης και Θωμάς Τούντας. Και η Θεά Τύχη όμως αποφάσισε να βραβεύσει τον Θωμά Τούντα, χαρίζοντας του το φλουρί της βασιλόπιτας, που συνοδευόταν από ένα λογοτεχνικό βιβλίο, ως δώρο για τον τυχερό που θα το έβρισκε.

Χρόνια Πολλά και ας είναι το 2015 μια χρονιά που θα φέρει Υγεία και Επιτυχίες, δρομικές αλλά και προσωπικές, σε όλους τους αθλητές αλλά και τους φίλους του Συλλόγου μας!  DSCN0186

DSCN0187

DSCN0188

DSCN0189

DSCN0192

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.